- 24 Eylül 2011
- 1.818
- 500
-
- Konu Sahibi ilkbahar1982
dizi izlekelime öğrenme çalışmasını nasıl yapıyorsunuz?benim için bir kabus
dizi izle
film izle
müzik dinle
bi yerden sonra hem aşina oluyorsun hem öğreniyorsun:)
zaten diğer türlü yani kelimeyi yaz anlamını bul ezberle falan daha kalıcı olmuyorbende bunları yapmaya başladım.bir kaç gün olmasına rağmen dediğin gibi aşinalık olmaya başladı.zaten başka türlü bir çalışma ile yapamam çabuk sıkılıyorum.
zaten diğer türlü yani kelimeyi yaz anlamını bul ezberle falan daha kalıcı olmuyor
en iyisi,sevdiğin türde dizilerden izlemek..hem kısa oluyor sıkılmıyorsunda :)çok dikkat dağıtıcı ayrıca.odaklanamıyorsun.
en iyisi,sevdiğin türde dizilerden izlemek..hem kısa oluyor sıkılmıyorsunda :)
game of thrones tavsiye etmiyorumteşekkür ederim.bende dizi izliyorum. sherlock holmesu izliyorum.sonrada tudors,games of trons ve vikingleri izlemiyi düşünüyoru.
game of thrones tavsiye etmiyorum
ingilizce için aşırı hızlı konuşuyorlar ve bilmediğin bi dünya kelime sıkılırsın..
onun yerine daha kısa ve komedi tarzı yada her ne seviyorsan onu tercih et derim
hı o zaman ingilizce izleme yani pek anlaşılır değil dilleri..zaten game of t. meraktan izliyecektm.
Memrise adında bir uygulama var öğrencilerime de tavsiye ediyorum her düzeyden binlerce kelimeyi akılda kalıcı bir şekilde öğretiyor. Kolay gelsin.kelime öğrenme çalışmasını nasıl yapıyorsunuz?benim için bir kabus
aa evet bak az önce pc yi açarken benim de aklıma geldi :)Memrise adında bir uygulama var öğrencilerime de tavsiye ediyorum her düzeyden binlerce kelimeyi akılda kalıcı bir şekilde öğretiyor. Kolay gelsin.
Memrise adında bir uygulama var öğrencilerime de tavsiye ediyorum her düzeyden binlerce kelimeyi akılda kalıcı bir şekilde öğretiyor. Kolay gelsin.