Yatak Odası Dekorasyonu kelebek ile bellona yatak odası arasında kaldım, yardım lütfen

Ben de bellonadakini aldım canım ama kelebektekini görsem onu alırdım daha şık duruyor.

ben daha çok country tarzını seviyorum ki aldığım dolapta o tarz kelebektekini beğenmedim hiçbi albenisi yok tahta dümdüz kalitesine bişey diyemem ama model bence hoş değil

kelebeği tavsiye ederim biz de aynı modelden aldık çok memnunuz :)

canım bu arada düşünürsen eşim kelebek'te çalışıyor fiyatta yardımcı olabilir söyleyebilirim düşünürsen:KK34:

Ben kelebek mobilyayı tercih ederdim. Çok kalitelidir. Bellona kullanmadım daha önce. Kelebek mobilyadan alıpta yıllarca kullandığımız ve hala kullanmaya drvam ettiğimiz mobilyalar var.
Ayrıca kelebek mobilyanın takımı görsel olarak daha güzel.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mrb yazıyı tesadüfen gördüm. Ben venturoyu aldım düğünüm 5 eylülde henüz evi döşemek umarım memnun kalırım:KK16:

sonuçolarak neye karar verdin beende venturo ile doğtaş linnemodel arasında kaldımeğer bellonayı aldıysan yorumların çokönemli canım :)

bende kelebek dıyorum belleno cok country duruyo bence gozun alısınca kotu gelebılır dıgerı daha sade

Kızlar merhaba,
Baya bir arayıştan sonra bu iki yatak odasından birini almaya karar verdik, ama hangisi? hem görünüşe hem kullanışa hem de kalitesine yorum yapar mısınız tecrübeli olanlar?
http://www.kelebek.com.tr/tr/product/11/27/503/nigerom64

http://www.bellona.com.tr/panel-mobilya/yatak-odalari/venturo-yatak-odasi

Bellona'dakini bende beğendim. Gidip canlı bakma fırsatım olmadı ama Country tarzını çok seviyorum. Gardolapları çok güzel duruyor. Ama işte Country ve Bellonadaki diğer beyaz modeller arasında kararsız kaldım :)

yazamadım sonucu kusura bakmayın. neticede kelebeğe karar verdim yakından bakınca kesinlikle kelebek dedim. fiyat farkı var elbette ama Bellona kelebeğin yanında inanın çakma gibi duruyor. ayrıca tabi evleneli 6 ay oldu yani denedim memnunum:21:

Merhabalar salonuma Kelebek Mobilya'dan ürünler beğendim. Pazar günü mağazasına gidip sipariş vereceğim ama internette okuduklarım beni tereddüte düşürdü mobilya işi biraz nasip meselesi tabi başka mobilyalarda da sorun yaşayanlar illa ki vardır ancak bile bile lades demek de istemiyorum fikri olan var mı acaba kelebek mobilyadan memnun musun vadettikleri sürede getirdiler mi

X