Yatak Odası Dekorasyonu kelebek ile bellona yatak odası arasında kaldım, yardım lütfen

Ben kelebek mobilyayı tercih ederdim. Çok kalitelidir. Bellona kullanmadım daha önce. Kelebek mobilyadan alıpta yıllarca kullandığımız ve hala kullanmaya drvam ettiğimiz mobilyalar var.
Ayrıca kelebek mobilyanın takımı görsel olarak daha güzel.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Ben kelebek mobilyayı tercih ederdim. Çok kalitelidir. Bellona kullanmadım daha önce. Kelebek mobilyadan alıpta yıllarca kullandığımız ve hala kullanmaya drvam ettiğimiz mobilyalar var.
Ayrıca kelebek mobilyanın takımı görsel olarak daha güzel.

Teşekkür ederim.

Cnm bence kelebek model daha guzel ve modern.. Ayrica bellona benim o kadr hosuma gitmio ve kelebek mobilyanin hep kaliteli oldugu soylenir.. Kullanisina gelince dolabin buyuklugu ve iç derinliği cok onemli.. İc derinligi 60 cmden az olan gardırop alma.. Kullanissiz oldugunu soyluolar.. Ben de bu aralar yatak odasi bakiorum ama hala karar veremedim.. Yataşa da bakabilirsin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada doğtaş ve kelebek ayni firmaymis galiba dogtas da bakabilirsin

Selam. Hangisini alirsan şık bi takima sahip olcaksin cnm :) ikisi de tarz ve guzel bence. Ben bellona olani begendim tarzima daha uygun. Bu arada bunlarin fiyatini biliyorum ben de bugun aldim yatak odasi. Ben de sana daha uygun olan bi takimi oneriyim eger begenirsen.

http://www.arnohome.com/tr/Urunler/Rose-Yatak-Odasi.html

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405883717.456978.jpg

Ben bunu aldim uygun bi fiyata. Fabrikasindan alma ama. Eger dusunursen ben aldigim yer hakkinda bilgilendiririm seni.

Cnm bence kelebek model daha guzel ve modern.. Ayrica bellona benim o kadr hosuma gitmio ve kelebek mobilyanin hep kaliteli oldugu soylenir.. Kullanisina gelince dolabin buyuklugu ve iç derinliği cok onemli.. İc derinligi 60 cmden az olan gardırop alma.. Kullanissiz oldugunu soyluolar.. Ben de bu aralar yatak odasi bakiorum ama hala karar veremedim.. Yataşa da bakabilirsin..

Bellona bana da yakından görünce çakma gibi geldi valla:-) kelebek dışında dolap genişliği 60dan büyük yok sanırım, bellona 57, kelebek 61.

Kızlar merhaba,
Baya bir arayıştan sonra bu iki yatak odasından birini almaya karar verdik, ama hangisi? hem görünüşe hem kullanışa hem de kalitesine yorum yapar mısınız tecrübeli olanlar?
http://www.kelebek.com.tr/tr/product/11/27/503/nigerom64

http://www.bellona.com.tr/panel-mobilya/yatak-odalari/venturo-yatak-odasi

Kalite açısından Bellona Kelebek'in yanına yaklaşamaz bile. Estetik olarak da Kelebek çok daha hoş duruyor. Bence onu tercih et.

Selam. Hangisini alirsan şık bi takima sahip olcaksin cnm :) ikisi de tarz ve guzel bence. Ben bellona olani begendim tarzima daha uygun. Bu arada bunlarin fiyatini biliyorum ben de bugun aldim yatak odasi. Ben de sana daha uygun olan bi takimi oneriyim eger begenirsen.

http://www.arnohome.com/tr/Urunler/Rose-Yatak-Odasi.html

Eki Görüntüle 1195627

Ben bunu aldim uygun bi fiyata. Fabrikasindan alma ama. Eger dusunursen ben aldigim yer hakkinda bilgilendiririm seni.

sende benim gibi country diyenlerdensin:-) ben de country tarzını çok beğeniyorum ama yatak odasında içim yana yana vazgeçtim:-( çünkü görüntü güzel ama iç hacim istediğim gibi değil. kısmetse yemek odasını country yaparım artık. çok teşekkür ederim ilgin için, bu arada yatak odan çok hoşmuş güle güle kullan

Bellonadakini abimler aldi cnm sürgülüsünü ben begenmştm kulplari cok tatli mobilyasida kaymak gbi hani cok prüzsüz duruyo..gül kurusuyla tonlaninca bahar havasi weriyo ..Digeride güzel ama birbirindn farkli tarzlar tamamen

Cnm dolap derinligi 70 olan modeller dogtasta var bi bak istersen

X