Bebek İkinci El Kelebek çalışma masası,puset,lansinoh çift göğüs sağma 0-9 ay kız kıyafet takasa açık

kaania

YaRab onu bana bağışla
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2008
635
21
Foto yukleyemiyorum çünkü henüz kurulmadı depoda eskiycek çalışma masası ve üstünde dolap tavana kadar kelebek marka dolap kapakları bordo renk çok büyük evimde kuracak yer yok yarı fiyatına vericem

Doğumlu ilgili herşeyi duruyor 1 yaşına kadar kız çocuk kıyafetleri de var sunny baby travel araba Tiny love tekmele oyun halisi Chicco dönence Fisher price oyuncaklar.. takas açık bende hop pala yürütec baston araba aktivite masası ariyorum

Son düzenleme:
Foto yukleyemiyorum çünkü henüz kurulmadı depoda eskiycek çalışma masası ve üstünde dolap tavana kadar kelebek marka dolap kapakları bordo renk çok büyük evimde kuracak yer yok yarı fiyatına vericem
Göğüs kalkanı da var 20 tl olur

Mavi renk bebek telsizi de var isteyen yok mu

Hastane için large beden gecelik lansinoh krem hiç açılmadı alan yokmu

İstanbulda olanlar takasa açık baston araba yürüteç yada hoppala arıyorum bende travel sistem kırmızı arabamı satıcam kızım büyüdü sıgmıyor artık

Lcw 1yaş 5 tl turkuazıda var Kadife

Eklentiler

• image.jpg
    191 KB · Görüntüleme: 179
Lcw 5tl 9ay

Eklentiler

• image.jpg
    157,4 KB · Görüntüleme: 186
Lcw elbise 10tl 9 ay

Eklentiler

• image.jpg
    155 KB · Görüntüleme: 200
C&a içi yünlü mont 6ay 20 tl
Tulum 3ay 5tl

Eklentiler

• image.jpg
    127,5 KB · Görüntüleme: 152
  • image.jpg
    188,7 KB · Görüntüleme: 168
fotoğrafını atabilir misiniz burda yok sanırım fiyatı nedir? ne kadar süre kullanıldı alet edevatları tam mı?

fotoğrafını atabilir misiniz burda yok sanırım fiyatı nedir? ne kadar süre kullanıldı alet edevatları tam mı?
Ekimde doğdu kızım hastanede ilk gün sadece bikez kullandım herşeyi tam yanında hediye de göndericem göbek temizleme seti lierac krem 250 tl aldım 200e veriyorum garantisi duruyor

3au tulum c&a 5tl

Eklentiler

• image.jpg
    154,1 KB · Görüntüleme: 95
C&a kadife 0-3ay 5 tl

Eklentiler

• image.jpg
    183,8 KB · Görüntüleme: 93
Mrb lansinoh göğüs kremi hic kullanılmadı demissiniz. Fiyat nedir acaba?

pardon fiyatı ben mi göremiyorum acaba :) krem için fiyatta sormustum ama:)

Oyun halisi Tiny love tekmele 90 tl sunny baby travel bebek arabasi 250 tl vericem istanbulda olanlar gelip gorebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…