- 20 Mayıs 2013
- 42
- 0
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
Sağ ol canım :)
Herkesten farklı farklı şeyler duyuyorum hepsi de çok güzel ve zararsız :)
Canım ya doğum kontrol hapları kistleri küçültüyor mu?
PKO'dan kurtulabilir miyiz?
Of Allah'ım Allah yardım etsin hepimize.
Gerçekten çok zor kadın olmak.
PKO hastalarını çok iyi anlayabiliyorum.
VAllahi canım benim de elimde olsa saçlarım ve kirpiklerim dışında tenimdeki bütün tüyleri yok edeceğim.
Çok rahatsız oluyorum ya.
Göbek bağım aynı erkek göbeği gibi.
Canım bakalım 10 kilo daha vereyim eğer adetlerim düzene girmemişse,kistlerim yok olmamışsa ilaç tedavisine başlayacağız.
benim boyum 1.55 kilom 46 bu pko illeti nasıl oldu bilmiyorum bende. bu hastalığa yakalanıpta iyileşenler var. neden bizde bunlardan olmayalım. biraz sorunlu bir süreç ama umarım başarırız. doğum kontrol hapları geçici olarak yumurtlamayı durdurduğu için yeni kistler oluşamıyor ve varolanlarında iyileşmesi için zaman tanıyor. kesinlikle kısırlık yapmaz. benim kullandığım ilaç bitkisel ve en az hormon içeren doğum kontrol hapı.
benim bütün hormon testlerim yapıldı. herşey normal. ancak kistlerin varlığı bile tüylenmeye sebep... kistler küçüldükçe tüylerin çoğalması da yavaşlıyor. artık çoğalmasınlar başka bişey istemiyorum. yoksa lazerde bir işe yaramaz...
dahiliyeye randevu aldım bende bugün. babam şeker hastası ve bende gizli şekerim olabilir diye düşündüm. şeker hastalığı kadınlarda pko ya sebep olabiliyormuş. artık bu konularda tez, makale falan yazsam olur yani...