- 23 Temmuz 2014
- 6.374
- 18.076
- 448
- Konu Sahibi Tarifedilemez
Valla doktor çare bulamadıysa bizler ne desek yanlış olur çünkü tıp ilerlese de saç kaş konusunda bir türlü ilerleyemedi hatta saç ektiriyorlar önce onlar bile hemen dökülebiliyor. Ben de liseden beri inanılmaz bir dökülme yaşıyorum hatta çok ağladım aşırı dökülmesinden hala öyle duşun gideri tıkanır resmen biri görse kız hasta mısın sen der ama doktorum bana anormal bir dökülme olsaydı zaten açılma olurdu mutlaka senin hemen yerine çıkıyor diplerin hayet sık tek sorun diğerlerine göre daha fazla dökülmesi yani yapısal dediği günden beri takmıyorum çünkü şampuan serum ilaçlara verdiğim parayla özel bakım yaptırsaydım daha canlı olurlardı çok şey kullandım en önemlisi beslenmem çok iyiydi doktor benden bile sağlıklısın derdi. Ama yine de doktorları araştır bakalım bir de kan değerlerin nasıl troitlerine baktır inşallah dökülmen durur ben de yaşadığım içn çok iyi anlıyorum1 aydır saçım dökülüyor demiyeyimde resmen elimde kalıyor
Filmlerde kemoterapi gören insanların nasıl avuç avuç elinde kalır benimde öyle hemde sebepsiz yere
Elimle saçlarıma dokunuyorum ve inanamıyorum saçım kalmamış resmen
Saçıma örmek istesem örebilecek kadar saç yok artık 1 aydır her gün giden saçın haddi hesabı yok
Ne yapmalıyım neden olabilir acaba nolur biri yardım etsin
Kestim kendim 5 parmak kadar, belime kadar saçım vardı hele hamilelikten sonra nasıl güzeldi anlatamam şimdi doğum yapalı bir yıldan fazla oldu ve 1 ay içinde kel kalmak üzereyim