- 20 Temmuz 2019
- 195
- 180
- 33
- Konu Sahibi Tarifedilemez
-
merhaba, iki ay önce sizin gibiydim saçıma elimi atsam avucum saç dolu oluyordu aynaya bakınca baya açılmıştı dipler resmen bomboş kel görünüyordu benimde saçım uzun olmasına rağmen ne örülecek nede toplanacak saç kalmamıştı kafaya da çok taktım bunu dermatoloji-cildiye randevusu aldım vitaminlere bakıldı b12 ve d vitaminim çok düşük çıkmıştı covid de atlatmıştım doktor hem vitamin eksikliği hem de covidin etkisi demişti vitaminleri kullandım birde karışım vermişti kendisi onu da kullandım şuan saçlarım eskisinden de gür ve tarayınca tarakta bile saç kalmıyor doktora gitmeni tavsiye ederim.1 aydır saçım dökülüyor demiyeyimde resmen elimde kalıyor
Filmlerde kemoterapi gören insanların nasıl avuç avuç elinde kalır benimde öyle hemde sebepsiz yere
Elimle saçlarıma dokunuyorum ve inanamıyorum saçım kalmamış resmen
Saçıma örmek istesem örebilecek kadar saç yok artık 1 aydır her gün giden saçın haddi hesabı yok
Ne yapmalıyım neden olabilir acaba nolur biri yardım etsin
Kestim kendim 5 parmak kadar, belime kadar saçım vardı hele hamilelikten sonra nasıl güzeldi anlatamam şimdi doğum yapalı bir yıldan fazla oldu ve 1 ay içinde kel kalmak üzereyim
hatta bende bi çare diyerek sizin gibi biraz kestirdim önlere kahkul yaptırdım kel görünmesin diye ama olmadı yani1 aydır saçım dökülüyor demiyeyimde resmen elimde kalıyor
Filmlerde kemoterapi gören insanların nasıl avuç avuç elinde kalır benimde öyle hemde sebepsiz yere
Saçıma örmek istesem örebilecek kadar saç yok artık 1 aydır her gün giden saçın haddi hesabı yok
Kestim kendim 5 parmak kadar, belime kadar saçım vardı hele hamilelikten sonra nasıl güzeldi anlatamam şimdi doğum yapalı bir yıldan fazla oldu ve 1 ay içinde kel kalmak üzereyim
Çok teşekkür ederim ❤❤❤merhaba, iki ay önce sizin gibiydim saçıma elimi atsam avucum saç dolu oluyordu aynaya bakınca baya açılmıştı dipler resmen bomboş kel görünüyordu benimde saçım uzun olmasına rağmen ne örülecek nede toplanacak saç kalmamıştı kafaya da çok taktım bunu dermatoloji-cildiye randevusu aldım vitaminlere bakıldı b12 ve d vitaminim çok düşük çıkmıştı covid de atlatmıştım doktor hem vitamin eksikliği hem de covidin etkisi demişti vitaminleri kullandım birde karışım vermişti kendisi onu da kullandım şuan saçlarım eskisinden de gür ve tarayınca tarakta bile saç kalmıyor doktora gitmeni tavsiye ederim.
Sebepsiz olduğunu doktora giderek mi anladınız?1 aydır saçım dökülüyor demiyeyimde resmen elimde kalıyor
AA doktora da gitmemissiniz bir de hem de sebepsiz yere diyorsunuz. Cinkonuz da düşük olabilir bunların yanında. Cinkoya da bakıyorlar bu durumdaBence saçkıran değil ama demir eksikliğim var doğumdan sonra 3 ay demir takviyesi sonra tekrar bakalim değerlere dediler gitmedim baktırmadım ama 1 haftadır tekrar kullanmaya başladım halsizlikten yataktan kalkamaz oldum geçen hafta anladım yine kendimden o yüzden başladım aslinda saç o yüzden labilir mi
Gitmedim haklisinizSebepsiz olduğunu doktora giderek mi anladınız?
Ben ekimde covid olunca saçlarım avuç avuç dökülmeye başladı. Kızımında aynı şekilde.Agustos ayında covid geçirdim eylülde ilk doz aşı oldum etkisi varmıdır acaba
Geçmiş olsunD vitaminimde eksiktir kesin zaten yurtdışında yaşıyorum ve burda eylül-nisan herkese d vitamini kullanımı öneriyolar doktora bile gitmeye gerek yok ama ben kendimi çok ihmal ettim
Çok sağolun arkadaşlar şimdi randevu aldım ilk yakın tarihe 1 aralık o da ama kendim başl>yorum bugünden tüm vitaminlere
1 aydır saçım dökülüyor demiyeyimde resmen elimde kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?