kel kaliyorum

berilceee

3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer mi olur
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
26.938
41.406
798
hanimlar 6 aylik dunya tatlisi bir kizim var
hamileligimde saclarim dokulmedi gayet rahat bir hamileleik gecirdim
ama dogum sonrasi da budenli degildi ama son 3 aydir sanki kel kalacakmisim gibi saclarim dokuluyor
ne yapsam bos
esim saclarimi yikayip banyodan ciktigimda perugunu unutmusun diyor
tahmin edin artik dokulmesini
sizlerde de oluyormu
eger dokuluyorsa neler yaptiniz
cevaplarinizi bekliyorum arkadaslar

doğum sonrası saç dökülmesi çok sık görülen normal bir durum aslında.
dökülme bir süre sonra durur , saçlar geri çıkar.
saç dökülmesi gıcık bi durum biliyorum ama fazla canınızı sıkıp stres yapmamaya çalışın :)

doğum sonrası saç dökülmesi çok sık görülen normal bir durum aslında.
dökülme bir süre sonra durur , saçlar geri çıkar.
saç dökülmesi gıcık bi durum biliyorum ama fazla canınızı sıkıp stres yapmamaya çalışın :)

cevabin icin tesekkur ederim
ne zaman duracak 6 ay oldu hormonlar 3 ayda degisimi tamamlandigi soyleniyor

Şu dönem bebeğini emziriyorsundur büyük bir ihtimalle...
Yani aldığın tüm gıdalar bebeğine geçiyor..Tabi saçlarımızın da vitaminlere çok ihtiyacı olduğu için bu yönden eksik kalıyor..
Multivitamin kulanırsan faydasını görürsün canım..Ben de çok kullanmıştım bu yüzden..

Şu dönem bebeğini emziriyorsundur büyük bir ihtimalle...
Yani aldığın tüm gıdalar bebeğine geçiyor..Tabi saçlarımızın da vitaminlere çok ihtiyacı olduğu için bu yönden eksik kalıyor..
Multivitamin kulanırsan faydasını görürsün canım..Ben de çok kullanmıştım bu yüzden..

denemekte fayda var sagol canim

iki hamilelik sonrasi benimde dokulmeye basladi bende ilkinde cok tuhaf olmustum ama normal bir surec hamilelikte dokulmeyen saclar sonradan birden dokuluyor hormanlar geri cekildikce benim 4. ayda baslayip 7. ayda son bulmustu bu kisiden kisiye degisir kendiliginden duzeldi sonradan dokulenlerde cikiyor minik minik korkmaniza gerek yok.

benimde 3 aylık bir kızım var, özellikle bu ay çok feci dökülmeye başladı saçlarım ama normal bir süreç olduğunu biliyorum ve sabırla geçmesini bekliyorum :31:

iki hamilelik sonrasi benimde dokulmeye basladi bende ilkinde cok tuhaf olmustum ama normal bir surec hamilelikte dokulmeyen saclar sonradan birden dokuluyor hormanlar geri cekildikce benim 4. ayda baslayip 7. ayda son bulmustu bu kisiden kisiye degisir kendiliginden duzeldi sonradan dokulenlerde cikiyor minik minik korkmaniza gerek yok.

benimde 3 aylık bir kızım var, özellikle bu ay çok feci dökülmeye başladı saçlarım ama normal bir süreç olduğunu biliyorum ve sabırla geçmesini bekliyorum :31:

icimi rahatlattiniz
ama aksam dusa girince yine krize girecegim kesin

bendede aynı durum var krem kullanıyorum aama nafıle nezaman duzelıcek yaa halılarda her yerde saç kılı :)

herkeste ayni dert
yanliz degilim
ama yinede sinirlerim bozuluyor her dusta

aynen valla çok kötü bi durum belime kadar olan saçlarımı kısacık kestirmek zorunda kaldım evin her tarafı saç bıktım toplamaktan bitkisel yağlar sürdüm ama nafile öbek öbek dökülüyor 5 ayını bitiriyor kuzum aslında kansızlıktanda olabili,r dediler ama bi tahlil yaptırmak lazım

hanimlar 6 aylik dunya tatlisi bir kizim var
hamileligimde saclarim dokulmedi gayet rahat bir hamileleik gecirdim
ama dogum sonrasi da budenli degildi ama son 3 aydir sanki kel kalacakmisim gibi saclarim dokuluyor
ne yapsam bos
esim saclarimi yikayip banyodan ciktigimda perugunu unutmusun diyor
tahmin edin artik dokulmesini
sizlerde de oluyormu
eger dokuluyorsa neler yaptiniz
cevaplarinizi bekliyorum arkadaslar

canım benim de saçlarım aynı şekilde dökülüyo.resmen kel birine peruk olacak kadar cok.yakında saclarımın yanları acılacak.napacağımı sasırdım.şampuanıma çam terebentin koyucam.aloe veralı organik şampuan kullanmayı düşünüyorum.bi de bi dermatologa görünmekte fayda var.bebişten vakit bulursam gidecem

Back