- 20 Temmuz 2020
- 847
- 1.109
- Konu Sahibi napoleon28
Eski çalıştığım yerden arkadaşlarımla geçtiğimiz haftasonu bir araya geldik. Kel ve sevimli bir beyefendi gözüme gözüme ilişti. Eski iş arkadaşımın yanında geldi, tanıştık filan. 1.75 filan boyu. Baya hoşlandım tavrı, konuşmaları, espirileri hoşuma gitti. Öyle ahım şahım yakışıklı değil ama çekti beni yani nasıl anlatayım. O da bakmaya başladı. Ortamda hep beraberdik, yemek yedik filan herkes konuştu ama yemekten sonra yanıma geldi, benimle muhabbet etti, ilgilendi yani baya. Sonra eve dönerken iskeleye kadar beraber yürüdük. Arkadaşlar da yanımızdaydı ama biz konuşmaya devam ettik.
Neyse bu hiç evlenmemiş, 43 yaşında. Ben boşandım. Çocuğum yok. Aramızda 9 yaş var.
Cinsellikle ilgili ve çocukla ilgili çok sıkıntılı bir evliliğim oldu.
Şimdi asıl mesele şu, aslında birileriyle tanışmak, flört etmek, keyifli zaman geçirmek, sevilmek istiyorum ama hep kuşkuyla yaklaşıyorum insanlara.
Adam niye evlenmedi? Niye şöyle? Niye böyle?
Acaba bu yaştan sonra cinsellik konusunda sıkıntı yaşar mıyım bu adamla? Acaba tekrar çocuğum olur mu?
Bir türlü anı yaşayamıyorum.
Hep içimde eskinin acı tecrübeleri
Bu duygulardan vesveselerden nasıl kurtulurum?
Neyse bu hiç evlenmemiş, 43 yaşında. Ben boşandım. Çocuğum yok. Aramızda 9 yaş var.
Cinsellikle ilgili ve çocukla ilgili çok sıkıntılı bir evliliğim oldu.
Şimdi asıl mesele şu, aslında birileriyle tanışmak, flört etmek, keyifli zaman geçirmek, sevilmek istiyorum ama hep kuşkuyla yaklaşıyorum insanlara.
Adam niye evlenmedi? Niye şöyle? Niye böyle?
Acaba bu yaştan sonra cinsellik konusunda sıkıntı yaşar mıyım bu adamla? Acaba tekrar çocuğum olur mu?
Bir türlü anı yaşayamıyorum.
Hep içimde eskinin acı tecrübeleri
Bu duygulardan vesveselerden nasıl kurtulurum?