A Abjj Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2016 89 26 38 7 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Abjj #1 Yaptığım kek trilice keki fırında çöktü neden çöker kek. İyice çırptım fırınıda açmadım ortası önce kabardı sonra çöktü
Yaptığım kek trilice keki fırında çöktü neden çöker kek. İyice çırptım fırınıda açmadım ortası önce kabardı sonra çöktü
Saksi_Degilim_Ben Nirvana Kayıtlı Üye 4 Eylül 2011 11.007 23.689 598 7 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Abjj #2 Trilice keki çok kabarık olmaz zaten benim bildiğim süngerimsi bi görüşünü oluyor
K Kahvetelvesimoon Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Eylül 2018 3.994 1.666 133 7 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Abjj #3 Malzeme ölçülerinde yanlisliklik olabilir
N Nihalozcan Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Mart 2020 4 0 1 30 11 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Abjj #4 Asi Siyah .!.: Yaptığım kek trilice keki fırında çöktü neden çöker kek. İyice çırptım fırınıda açmadım ortası önce kabardı sonra çöktü Genişletmek için tıkla... Trilece keki fazla kabarık olmaz birde seker ve yumurtayı güzel çırpın ve fırını kapattıktan sonra keki hemen çıkarmayın fırında 5 dk falan kapağı açık şekilde bekletin . Faydası olur inşallah ben öyle yapıyorum
Asi Siyah .!.: Yaptığım kek trilice keki fırında çöktü neden çöker kek. İyice çırptım fırınıda açmadım ortası önce kabardı sonra çöktü Genişletmek için tıkla... Trilece keki fazla kabarık olmaz birde seker ve yumurtayı güzel çırpın ve fırını kapattıktan sonra keki hemen çıkarmayın fırında 5 dk falan kapağı açık şekilde bekletin . Faydası olur inşallah ben öyle yapıyorum