Meraba lar. Çocuğunuzda son durum nedir?tamamen düzeldi mi kekemelik?veysel kizilboga etkili oldu mu?biz de iletişim kuralım diyoruz eşimle.Canım üzülme geçen yıl bülbüller gibi konuşan kızım birden kekeme oldu iki ay içinde cok uğrasarak atlattık ama bana sor Mersinde bi terapistle telefon aracılığıyla bağlantı kurduk çok faydasını gördük veysel Kızılboğa netten bak canım sonra türbeye falanda götürdük inş şifanızı bulursunuz gerçekten çok zor yaşayan bilir inş sizinkide geçer
Evet canim bizimki tamamen düzeldi çok şükür tabi etkiliydi veysel bey ama ben daha çok korku etkisiyle olup belli bi süre sonra geçtiğini düşünüyorum yani geçici bişeyi sankiMeraba lar. Çocuğunuzda son durum nedir?tamamen düzeldi mi kekemelik?veysel kizilboga etkili oldu mu?biz de iletişim kuralım diyoruz eşimle.
Gitmesek de düzelirdi diye düşünmek geridönüşü olmayan sonuçlara yol açabilir. İmkanları zorlayıp bir uzman desteği almak da daima fayda var
Benim oğlumda bir dönem yaşadı 2 ay falan biz normalmis gibi davrandık ne zaman geçtiğinin farkına bile varmadik şimdi gayet guzel eski konuşmasına döndü bu yaşlarda oluyormuş ama seninki sanki biraz uzun sürmüş gibi geldi bana geçmiş olsun yinedeinsallah geçerKekemelik yasayipta atlatanlar lütfen MJ atsın bizim gibiler moral olsun oğlum 3 yasinda 9 aydır kekemelik yaşıyoruz çok üzülüyorum
İnşallah tekrar olmaz gidişi olsun da dönüşü olmasın bu kekemeliginÇok şükür şuanda geçti tekrar olmasa
Allâh yardımcımız olsun canım hepimizinAmin psikolojim bozuldu düşün yani
Merhaba sizinle özelden nasıl görüşebiliriz. Benim oğlumda da kekeleme problemi var. Birkaç soru sormak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.Evet canim bizimki tamamen düzeldi çok şükür tabi etkiliydi veysel bey ama ben daha çok korku etkisiyle olup belli bi süre sonra geçtiğini düşünüyorum yani geçici bişeyi sanki
Canim öncelikle coooook gecmis olsun gerçekten zor bir surec bizimki iki ay sürdü cok sukur geçti genellikle zaten korkudan oluyor genetik olup olmama konusunda bi bilgim yok ama ben özelden numarami size yazdım görüşebilirizMerhabalar, tüm yorumları okudum. Benimde 3 yaşındaki oğlum 3 gün önce kekelemeye başladı. 2 gün bişey anlamadı çünkü hafifti. 3. gün kelimeyi söyleyemedi ve bişey söylicem dedi tekrar tekrar denedi ve ağlamaya başladı söyleyemediğinin farkına vardı. İnternette okuduğum herşeyi uyguladım herşey normalmiş gibi davranıyoruz. teyze ve kuende kekemelik var. Yakın akrabalarında bu durum olup ta atlatanlar var mı acaba. Genetik olupta kalıcı olmasından çok korkuyorum. 1 ay içinde ateşli havale geçirdi oğlum, sonra iğne oldu çok korktu ondan, şimdide bu kekemelik.. ve şuan hamileyim.. hepsi üstüste geldi. çocuk doğmadan düzelmezse dahada kötü olur. şimdi çocuğumu konuşma terapistine götürsem nasıl bir tedavi uyguluyorlar. bilen var mı lütfen sorularıma yardımcı olun çok zor durumdayım..
Canim öncelikle coooook gecmis olsun gerçekten zor bir surec bizimki iki ay sürdü cok sukur geçti genellikle zaten korkudan oluyor genetik olup olmama konusunda bi bilgim yok ama ben özelden numarami size yazdım görüşebiliriz
Lütfen irtibata gecebilir miyiz bununla ilgili?? Oglumda var ve cok arastırıyorum..Canım üzülme geçen yıl bülbüller gibi konuşan kızım birden kekeme oldu iki ay içinde cok uğrasarak atlattık ama bana sor Mersinde bi terapistle telefon aracılığıyla bağlantı kurduk çok faydasını gördük veysel Kızılboğa netten bak canım sonra türbeye falanda götürdük inş şifanızı bulursunuz gerçekten çok zor yaşayan bilir inş sizinkide geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?