- 6 Ağustos 2018
- 1.364
- 504
- 123
- 43
- Konu Sahibi nesrinerturk
hanımlar kefirin gaz yapması normal mi, eşimde olmuyor birakaç arkadaşıma sordum kefir içen kişi sayısı az, benim bağırsaklarımda mı wsorun var anlayabilmek adına soruyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meyveli olanlar beni çok kötü şişiriyor.hanımlar kefirin gaz yapması normal mi, eşimde olmuyor birakaç arkadaşıma sordum kefir içen kişi sayısı az, benim bağırsaklarımda mı wsorun var anlayabilmek adına soruyorum
teşekkürler yazdığınız için. ama laktozsuz aldığımda da yine gaz oluyor (((Meyveli olanlar beni çok kötü şişiriyor.
Sade kefir pek rahatsız etmez. Bir de keçi kefir var, o süper geliyordu ama. Deneyin.
Laktoz intoleransı varsı tüm süt ürünleri gaz yapabilir.
nasıl şüphelendiniz bundan, göstergeleri neler belki bende de vardır öyle bir srunBen de candida olduğundan şüpheleniyorum o yüzden içemiyorum fena gaz yapıyor.
Zaten candidası olanlara önerilmiyor.
Baltalı keçi kefiri deneyin derim..o bi başka, ama hem her yerde olmuyor, hem diğer kefirlere göre pahalı.teşekkürler yazdığınız için. ama laktozsuz aldığımda da yine gaz oluyor (((
Her konuda bir fikrim var şekerli gıdalar tüketince kaşınıyorsan, özellikle kulaklarının içi kaşınıyorsa, bir de sabahları ayılmakda çok zorlanıyorsan candida olabilir.nasıl şüphelendiniz bundan, göstergeleri neler belki bende de vardır öyle bir srun
hanımlar kefirin gaz yapması normal mi, eşimde olmuyor birakaç arkadaşıma sordum kefir içen kişi sayısı az, benim bağırsaklarımda mı wsorun var anlayabilmek adına soruyorum
Hakiki kefiri hiç içemiyorum zaten inanılmaz gaz yapıyorBaltalı keçi kefiri deneyin derim..o bi başka, ama hem her yerde olmuyor, hem diğer kefirlere göre pahalı.
Zamanında dengesiz antibiyotik kullanımıyla başlamış bir genital mantar sorunum var geçti gibi çok az var ama tam geçmedi.Candidanın bir çok belirtisi var bende aşırı bir belirtisi yok ama kefir içtiğimde emin olmuştum aşırı gaz yapmıştınasıl şüphelendiniz bundan, göstergeleri neler belki bende de vardır öyle bir srun
peki çok teşekkürler. ben biraqz araştırayım çünkü laktozsuz da içsem süt ve kefitr gaz yapıyor hatta yoğurt da aynı şekildeZamanında dengesiz antibiyotik kullanımıyla başlamış bir genital mantar sorunum var geçti gibi çok az var ama tam geçmedi.Candidanın bir çok belirtisi var bende aşırı bir belirtisi yok ama kefir içtiğimde emin olmuştum aşırı gaz yapmıştı
ay kimileri var kimileri yok valla. şeker kullanammaya çalışıyorum ama kullanınca kaşınmıyorum. kulaklarım kaşınıyor o doğru. sabah kolay ayılıyorum. ben biraz daha araştırayım. çok teşekkür ederim :)Her konuda bir fikrim var şekerli gıdalar tüketince kaşınıyorsan, özellikle kulaklarının içi kaşınıyorsa, bir de sabahları ayılmakda çok zorlanıyorsan candida olabilir.
evet inşallah ondandır. kandida demiş bazı arkadaşlar umarım ondan değildir.Kefir sindirim sistemine ve bagirsaklara etki ediyor gaz yapma olasiligi olabilir