kefilsiz konut kredisi hakkında bilgi...

babaeski

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2008
6
0
merhaba arkadaşlar yanlış yere başlık açtıysam yetkillilerden özür dilerim..sormak istediğim soruyu sizlerle paylaşmak istedim umarım yardımcı olursunuz..konut kredisi hakkında bilgi almak istiyorum 20 bin tl nakit para olup 40 bin tl kadar kredi çekmek istiyoruz evin fiyatı 60 bin tl civarındadır fakat kredi çekersek bizden mutlaka kefilmi isteyecekler istemeyen bankalar yokmudur? bize kefil oucak kimse yok kimsede buna yanaşmaz eminim.. onun için evi ipotek ettirip kefilsiz kredi çekebilirmiyiz? bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.. kefilsiz kredi çeken ve evi ipotek ettiren varmı aranızda??

Kesinlikle kefilsiz verilmiyor kredi teyzemde gitti kredi almaya ya maaşın olcak o bankada yada kefilin

arkadaşım biz 2 ay önce ev aldık

eşim maaşını işbankasından aldığı halde binbir zorluk cıkardılar kefil istediler

kefil götürdük onuda arastırıyorlar kaç kişiyi götürdüysek kabul etmediler

çok arastırıyorlar yanı,öyle herkesi kefil olarak kabul etmiyorlar belli şartları varmış-mış.

Denizbank'tan çektik krediyi biz,kefilsiz hemde

sizde denizbanka basvurunuzu yapın işlemlerinizide uzatmıyorlar hemen tamamlıyorlar.

hadi bakalım inşallah ev sahibi olursunuz.

gerçekten çok sevindim bu konuyu benimle paylaştığınız için teşekkürler brownim mesela ne kadar kredi verebiliyorlar yani 20 milyar nakit olup 40 milyar konut kredisi çekebilirmiyim inşallah bizde kefil sorunu yaşamadan ev sahibi oluruz..ne kadar kredi çektiniz, vade kaç, aylık ödemeleriniz nasıl? çok soru sordum kusura bakmayın:) bu arada eviniz için hayırlısı olsun allah iyi günlerde oturmayı nasip eder...

Son düzenleme:
bütün bankalar kefil istemiyor sanıyorum..maaşınızın yeterli olması lazım kredi için..40 bin lirayı kaç ay vadeli istiyorsunuz?ona göre taksit tutarı belli olur..mesela40 bin lirayı 5 yıllık isterseniz aylık 880 lira ödersiniz..4 yıllık olursa 1050 lira civarı olur aldığınız bankanın oranına bağlı yani...

gerçekten çok sevindim bu konuyu benimle paylaştığınız için teşekkürler brownim mesela ne kadar kredi verebiliyorlar yani 20 milyar nakit olup 40 milyar konut kredisi çekebilirmiyim inşallah bizde kefil sorunu yaşamadan ev sahibi oluruz..ne kadar kredi çektiniz, vade kaç, aylık ödemeleriniz nasıl? çok soru sordum kusura bakmayın:) bu arada eviniz için hayırlısı olsun allah iyi günlerde oturmayı nasip eder...

ev sahibi olmak için bizde cok cabaladıgımız için ne durumda oldugunu biliyorum :)

canım biz 53 Bin kredi çektik 120 ay vadeyle,aylık ödeme tutarımız 700 TL.

3 Bini eksper parası vs. için kestiler hesabımıza net olarak 50 Bin geçirdiler...

istediğin miktarda basvuruda bulunabilirsin ama ki maaşınız musaitse

maaş işi halledilir gerçi işyeriyle anlasıp yüksek gösterenler de var olur yani.

Çok soru sormadın önemli değil :) bildiklerimi söylerim.

siz 40 bine vadeyi uzatırsanız az ödersiniz,vadeyi kısa tutarsanız fazla ödersiniz.

paylaşımlarınız için sağolun arkadaşlar.. eşimin kendi işi olduğu için geliri iyi şuan önümüzdeki yaz bankalara gidip inşallah bizde bir ev sahibi oluruz..

X