- 7 Kasım 2013
- 13.435
- 31.575
Strafor ve su geçirmez koli bandı gerekiyormuş zaten sadece kolay gibi duruyor deneyeceğim . zaten kışın balkonu biz kullanmiyoruz onlar kullansin
Balkona viks sürmekten nerelere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Strafor ve su geçirmez koli bandı gerekiyormuş zaten sadece kolay gibi duruyor deneyeceğim . zaten kışın balkonu biz kullanmiyoruz onlar kullansin
Benim kedim bize 1,5 sene sonra alıştı :) Çok normal hayvanın korkması. Siz biraz tavuk verin ona ve kuru mama alın. Yapacağınız kedi evinin yanına bırakırsınız.
Aslında bir mobilya markası artan suntalardan kedi evleri yapıyor üç senedir ve on liraya satıyor o da kargo ücreti. Keşke onun stokları bitmeseydi sizin kediye yollardık bir ev
22 bin kedi evi bitmiş çok sevindim bir çok kedi üşümeyecek bu kış.
Benim kedim bize 1,5 sene sonra alıştı :) Çok normal hayvanın korkması. Siz biraz tavuk verin ona ve kuru mama alın. Yapacağınız kedi evinin yanına bırakırsınız.
Aslında bir mobilya markası artan suntalardan kedi evleri yapıyor üç senedir ve on liraya satıyor o da kargo ücreti. Keşke onun stokları bitmeseydi sizin kediye yollardık bir ev
22 bin kedi evi bitmiş çok sevindim bir çok kedi üşümeyecek bu kış.
Kedi evi dediğiniz şey normal kartondan yapılsa olur mu
Hani ıslanıyor falan yırtılmaz mı?
Bana da bir kedi yapıştı başımın belası
ona yapayım bir tane kolaysa
Aa ne kadar güzel . çok sevindim üstelik rakam çok iyi 22 bin kediye ev
Yaparsın yaparsın üstüne bi de çöp poşeti geçirirsen su da geçirmez. Sevindim yani kendim yapmışım gibi.Strafor ve su geçirmez koli bandı gerekiyormuş zaten sadece kolay gibi duruyor deneyeceğim . zaten kışın balkonu biz kullanmiyoruz onlar kullansin
Kedi evi dediğiniz şey normal kartondan yapılsa olur mu
Hani ıslanıyor falan yırtılmaz mı?
Bana da bir kedi yapıştı başımın belası
ona yapayım bir tane kolaysa
İki leğen alın üst üste koyup birleştirin ve kediye giriş kısmı bırakarak kesin ama o kısımlar keskin olmasın kedicikleri çizer o kısımlara bir çözüm bulmak gerekiyor O leğenlerin içine polar serin hem yağmur da geçirmez. En pratiği bu gibi.
İki leğen alın üst üste koyup birleştirin ve kediye giriş kısmı bırakarak kesin ama o kısımlar keskin olmasın kedicikleri çizer o kısımlara bir çözüm bulmak gerekiyor O leğenlerin içine polar serin hem yağmur da geçirmez. En pratiği bu gibi.
Acaba su mu topladi karni.En son sokakta disi bir kedi besliyordum.Hamileydi.1 tane dogurdu ama goruntu en az 3 tane daha var gibiydi.24 saat gecti daha cikmamisti.Endiselenip vet e goturdum.Sezeryana aldi vet.Karnini bir acti hayvan neredeyse patlayacakmis karni su dolmus iceride de kedi yoktu.Biraz izleyin derim.
Aaa o zaman tamam. Ben de vermiyorum kedilerime tavuk komşunuz doğru demiş ama ben kedinin gözetimsiz ve aç kalmış bir kedi olduğunu düşünerek mama yoksa tavuk dedim ama mama veriyormuşsunuz. Balık yer belki kuzu, inşallah hasta değildir
10 TL ya nereye vermiyoruz ki ? Bu arada başa bela olanı eve alın ben öyle yaptm artık dört kişiyiz
Çakmakla yakın isterseniz kenar kısımlarını. Ben Su şişelerine mama ve su koyduğumda kenarlarını yakıyorum ama tabi şişe ince olduğundan kolay oluyor. Leğen için uzun süre ısıyı tutmak gerekir.Keskinligi azaltmak için koli bandı o kısımlara da yapistirabilir . kaplama gibi . Hatta bulasik sungeri kesip yapistirabilir