kedisi olanlar yardim

Lazer guzelmis en kisa zamanda aliyim

Bu forumda faydalı paylaşımlar var. Bir gözatın isterseniz..
Çok oyuncu olurlar özellikle 1 yaşına kadar

Tırmalama tahtası çok iş görüyor..
Lazer keza öyle..Ses çıkaran minik fareler toplarla çok oynarlar... Bir de oltalı bir oyuncak var onunla da çok oyalanıyorlar..

Tırmalama tahtası çok iş görüyor..
Lazer keza öyle..Ses çıkaran minik fareler toplarla çok oynarlar... Bir de oltalı bir oyuncak var onunla da çok oyalanıyorlar..

Benimki cam onune yatmayi cok seviyo ama dar oldugu icin surekli petegin ustune dusuyo cani yanacak diye korkuyorum simdilik yatacagi zaman resimdeki gibi yapiyorum ozelljkle gunes oldugunda cam onune yatabilmesi icin satilan bi urun var mi peki

Eklentiler

• 1415620135719502315164.jpg
    1.020,9 KB · Görüntüleme: 111
Benimki cam onune yatmayi cok seviyo ama dar oldugu icin surekli petegin ustune dusuyo cani yanacak diye korkuyorum simdilik yatacagi zaman resimdeki gibi yapiyorum ozelljkle gunes oldugunda cam onune yatabilmesi icin satilan bi urun var mi peki
Evet peteklere asılan yataklardan var petshoplarda.
İnternetten bakın isterseniz..
Bu arada ne tatlıymış o bıdık öyle maşallah

Evet benle saklanbac oynamayi ogrendi odaya geciyorum sutlac diye sesleniyorum geliyo miyav deyip sobeliyo beni kapi arkasina saklaniyo bi daha seslenince :))
Ben de top oynamayı öğretmiştim.. Evin sadece bir köşesinde oynuyorduk kaza olmasın diye yerine geç deyince yerine geçip beklerdi geri git derdim poposunu geri geri götürürdü.. Top da olabilir zıplayan küçük toplar onları takip ederken seni unutabilir en fazla oturup oynarsın :) Kızım kendini sevdirmezdi mesela bakışlarından anlardık ama oğlum çok çok şımarıktı ellerim sürekli tırnak izi olurdu ama canım acımazdı keşke olsa şimdi yine heryerim tırnak izi olsa:) Oyun oynamak istiyor alışacaktır zamanla tırnaklarını çıkarmamayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…