- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 34
- Konu Sahibi cillibombom
-
Normal tabiki seninle oynamak istiyorIki hafta once bir van kedisi aldim veterinerden diger sahibi hic bakmamis mantar olmus geldiginde cok sakindi hasta gibiydi bes aylik ama daha yavru gibi duruyo bakimsizliktan elimden geldigi kadar baktim biraz toparladi mantari gecti. Normalde sakin sakin gezerdi en fazla kablolara falan atlardi. Bugun adet oldum biraz sancim var kedim surekli uzerime atliyor bana pusular kuruyo isirmaya tirmalaya calisiyo tum gece odadaydi zaten odaya koymakta istemedim careyi salona yiyecegimi icecegimi alip kapimi kapatmakta buldum tum ev ona kaldi :) ama arada kapima gelip aglar gibi miyavliyo canimi yakmasa neyse de bu kedi neden boyle yapiyor normal mi
Normal tabiki seninle oynamak istiyor
Tırnaklarının kısa olması canını yakmasını engelller. Bir de ilgisini başka yöne çekmeyi dene tatlım :)Ay daha once hic kedi beslemedim bu da daha once boyle bisi yapmayinca bi de adetliyim ya kan kokusundan mi yapiyo napiyo diyorum :) peki canimi yakmasina izin vermeden nasil oynatabilirim
senide annenler kapının önüne koysa sende aynısını yapardın bence
Hahahaaaaaa yerim onu ben yaaoyun istiyor oyun
Onlar da seni sevmiyordur!Şu kedilerden nefret ediyorum ıyyyy
İyileşmiş oyun oynamak istiyor. Kediler böyledir. Bir iki oyuncak alıp dikkatini ona çekersen sana atlamaz.Iki hafta once bir van kedisi aldim veterinerden diger sahibi hic bakmamis mantar olmus geldiginde cok sakindi hasta gibiydi bes aylik ama daha yavru gibi duruyo bakimsizliktan elimden geldigi kadar baktim biraz toparladi mantari gecti. Normalde sakin sakin gezerdi en fazla kablolara falan atlardi. Bugun adet oldum biraz sancim var kedim surekli uzerime atliyor bana pusular kuruyo isirmaya tirmalaya calisiyo tum gece odadaydi zaten odaya koymakta istemedim careyi salona yiyecegimi icecegimi alip kapimi kapatmakta buldum tum ev ona kaldi :) ama arada kapima gelip aglar gibi miyavliyo canimi yakmasa neyse de bu kedi neden boyle yapiyor normal mi
İyileşmiş oyun oynamak istiyor. Kediler böyledir. Bir iki oyuncak alıp dikkatini ona çekersen sana atlamaz.
nefret. çok ağır kaçtı. sevmeme olsa belkide.Şu kedilerden nefret ediyorum ıyyyy
Oyun istiyor peceteyi top haline getirip at yere onunla oynar
Kapat kapısını, alışsın oraya. Ya da yatak odasını kapat. Ne yaparsan yap yatakta seninle uyumak için delirecektir. Kapıları kapatarak uzak tutacaksın.Aslinda bes alti tane almistim sanirim sikildi onlardan gece esimle ezeriz korkumuza yanimizda yatirmiyoruz calisma odama yatagini koyduk oyuncaklari falan orda gecede sikiliyo galiba gece kapisini kapatmasam mi ki cok mu bunaliyodur odada
Seni kim sevsin acabaŞu kedilerden nefret ediyorum ıyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?