Benim kızımda öyle oyuncagı var atıyorum geri getırıyor :)Benim de bir van kedim vardı, bebekken almıştım, feci yaramaz ve çok akıllıydı.
En sevdiği oyun bir defter yaprağını buruşturup fırlatmamdı, onunla oynamaktan deli olurdu, ağzıyla kopek gibi kağıdı tutar yanıma getirirdi hadi at oynayalım diye.
Hayatta gorduğum en akıllı ve en temiz kediydi.
Şimdi ne alemde Allah bilir artık, çunku sahiplendirmek zorunda kalmıştım, dahada arkasını aramadım uzulmemek için, yalnız iyi bir yere sahiplendirmiştim.
Benim kızımda öyle oyuncagı var atıyorum geri getırıyor :)
Keşke sahıplendırmek zorunda kalmasaydınız ne onlar ne biz unutamıyoruz çünkü yasanılan şeyleri :)
Bizimki çalışma odamdaki koltugun düğmelerini sökup cıkartıyor :) Onlarla çok güzel oynuyor kagıtlara çok fazla ılgısı yok.Birde poşet parçalamayı pek sever:)Ama mecburdum, 1ay ağladım arkasından,
Yalnız zaten yine yavru sayılırdı, 6aylıktı, ve biraz umursamaz bir yapısı vardı Allahtan.
Feci yaramazdı feci: )
Ama tam bir kediydi.
Birde yavruluğu hep hastalıkla geçti, oyuzden pek bişey anlamadı zaten, onu iyi edecem diye ne çektim ne paralar doktum: )
Helali hoş olsun.
Ama iyi oldu sonunda epey.
Sürekli gözü kulağı iltihaplanıyordu, çok iğne yedi, çok küçükken çok soğuk bi yerde kaldığı için böyle olmuş, veteriner öyle dedi, yani bana gelmeden önce yaşamış bunu, aldığımda hastaydı zaten.
Adıda minikti: (
Aldığımda minicikti çunku.
Sızde benim kağıt oyunumu deneyin, eminim çok sevecek, en iyi oyuncak onlar için, kağıdı elinizde buruşturup fırlatın: )
Kanepenin altını kağıtla dolduruyordu: )
Bende sonra temizliyordum tabiki: ))))
Bizimki çalışma odamdaki koltugun düğmelerini sökup cıkartıyor :) Onlarla çok güzel oynuyor kagıtlara çok fazla ılgısı yok.Birde poşet parçalamayı pek sever:)
Bizimkide öylece otursa keşke :) Bir bakıyorumki evin her yeri mıncık mıncık poşet.Kıyamıyorumda almıyorum elinden :)Bizimki oyuncak fare ve pipet delisiBir de ne anlıyorsa poşet sever..Çıkar üstüne oturur,geveler falan
Kedi degıl zaten o hep söylerımPitbul gibi poşetmi parçalıyo: )))))))
Ah bu kediler....
Bizimki oyuncak fare ve pipet delisiBir de ne anlıyorsa poşet sever..Çıkar üstüne oturur,geveler falan
Evet patlamış mısır sever bizimki de..Annemin kediside cipsii çok seviyor: )
Zaman zaman alir verir annemler.
Bizimkide öylece otursa keşke :) Bir bakıyorumki evin her yeri mıncık mıncık poşet.Kıyamıyorumda almıyorum elinden :)
Kedi degıl zaten o hep söylerım
nr güzel bişey buAynen bizde oglusumla oynuyoruzz saklaniyor ben buluyorum ben saklaniyorum o geliyor : ))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?