Kediniz gece cok miyavlıyor mu?

Benim kedimde kapı kapalıyken rahat durmaz. Bu yüzden asla kapı kapatmam. Zaten kapatınca zıplayıp açıyor kapıyı O da ailenizin bir bireyi ve sizden birisi gibi hissediyor muhtemelen bu yüzden ben asla kapı kapatmadım ve biz uyurken uyumaya alıştırdım tüm gece yanımızda kipirdamadan uyur. Benimde eşim ilk başlarda rahatsız oldu ama sonra kabullendi. Artik babam diye seviyor yataga gelmeyince gidip kontrol ediyor Tüy konusu için hava temizleyici acabilirsiniz. Ben sabah akşam yorganlari camdan silkeler öyle hazırlarım yatağı

Benim kedimde aynı davranışları sergiliyor kapı kapalı olduğunda özellikle, veteriner çok normal olduğunu söyledi.

Gece kedilerim miyavlarsa hemen kalkarim çünkü bilirim bi sorun var demektir aksi halde asla miyavlamazlar... kapi kapama olayi bizde de var ama kapinin onune gelip miyavlarlarsa acarim gelir bir tur dolasir canlari isterse kivrilir yatar istemezlerse çıkar giderler. Kediler kapali kapi sevmez bikac kere girip ciksa meraki biter.

Bende aynı sorunu yaşıyorum iki kedim var tekir olan kesinlikle yatak odasının kapalı kalmasını istemiyor. Dolabın üstüne atlıyor ordan sıkılıyor yatağa atlıyor. Bizi yalıyor ben rahatsız olmuyorum ama eşim uyuyamadığı için içeri almak istemiyor. Kedim de kapının önüne geçip açana kadar miyavlıyor. Eşimle bu konuda sorun yaşıyoruz. Kapıyı kapatmamak dışında çözüm bulan var mı ? Ben başka odada olunca da miyavlamıyor. Biz odaya girince miyavlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…