Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
siyahtan kurtulmana sevindim hayatım ya,
ben servet harcadım kurtulmak içün :)) ama yıpranmadıydı en azından...:a015:
şimdi güneşten dolayı yeni kahve rengim oldu başka bir renk...kızıl kahve gibi yanar döner bişey oldu, dipten gelener de farklı kaldı bu sefer, delirecem bi ayar tutturamadım...:)))
sadece dip boyamayı düşünüyorum şimdi kahve yine...
çok güzel yakışmış ten rengine kedicim, güle güle kullan! =) bence bi daha siyaha bulaşma :)lmaz:
opuyorumnanaktan
siyahtan kurtulmana sevindim hayatım ya,
ben servet harcadım kurtulmak içün :)) ama yıpranmadıydı en azından...:a015:
şimdi güneşten dolayı yeni kahve rengim oldu başka bir renk...kızıl kahve gibi yanar döner bişey oldu, dipten gelener de farklı kaldı bu sefer, delirecem bi ayar tutturamadım...:)))
sadece dip boyamayı düşünüyorum şimdi kahve yine...
çok güzel yakışmış ten rengine kedicim, güle güle kullan! =) bence bi daha siyaha bulaşma :)lmaz:
opuyorumnanaktan
canım bende bundan önceki siyahtan dönüşümde baya bi servet harcamıştım ama öyle yıpranmıştıki saçlarım bi daha kuaföre açtırtmam demiştim
şimdi kendimm açtım ve memnunum diğeri gibi yıpranmadı
cnm sende dibini boyıcakken önce dipleri boya ama diğer yerleride boya bence renk farkı olabilirr öpüyorummm opuyorumnanaktan