• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'nin Yeni Saç Rengi(ReSiMLi)

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cok sker olmusun ya
cok guzel olmus cnm
gule gule kullan canım =)

siyahtan kurtulmana sevindim hayatım ya,
ben servet harcadım kurtulmak içün :)) ama yıpranmadıydı en azından...:a015:

şimdi güneşten dolayı yeni kahve rengim oldu başka bir renk...kızıl kahve gibi yanar döner bişey oldu, dipten gelener de farklı kaldı bu sefer, delirecem bi ayar tutturamadım...:)))

sadece dip boyamayı düşünüyorum şimdi kahve yine...

çok güzel yakışmış ten rengine kedicim, güle güle kullan! =) bence bi daha siyaha bulaşma :)
:olmaz:
opuyorumnanaktan

cok sker olmusun ya
cok guzel olmus cnm
gule gule kullan canım =)
tşkler cnmmm opuyorumnanaktan
siyahtan kurtulmana sevindim hayatım ya,
ben servet harcadım kurtulmak içün :)) ama yıpranmadıydı en azından...:a015:

şimdi güneşten dolayı yeni kahve rengim oldu başka bir renk...kızıl kahve gibi yanar döner bişey oldu, dipten gelener de farklı kaldı bu sefer, delirecem bi ayar tutturamadım...:)))

sadece dip boyamayı düşünüyorum şimdi kahve yine...

çok güzel yakışmış ten rengine kedicim, güle güle kullan! =) bence bi daha siyaha bulaşma :)
:olmaz:
opuyorumnanaktan

canım bende bundan önceki siyahtan dönüşümde baya bi servet harcamıştım ama öyle yıpranmıştıki saçlarım bi daha kuaföre açtırtmam demiştim
şimdi kendimm açtım ve memnunum diğeri gibi yıpranmadı
cnm sende dibini boyıcakken önce dipleri boya ama diğer yerleride boya bence renk farkı olabilirr öpüyorummm opuyorumnanaktan

ay kızma kedım ama ben begenmedım ya..
cok sıradan durmus sac rengın.. keske daha acık olsaydı.. emınım cok yakısırdı..

çok güzel olmuş canım..alkisalkisalkis sanada çok yakışmış..:nazar: güle güle kullana.s.

ay kızma kedım ama ben begenmedım ya..
cok sıradan durmus sac rengın.. keske daha acık olsaydı.. emınım cok yakısırdı..
cnm biliyorum ama bende sıradan olsun istedim zaten dikkat çekici olmasın doğal dursun diye böyle yaptım ama bi kaç ay sonra değiştirebilirim Şeniz
çok güzel olmuş canım..alkisalkisalkis sanada çok yakışmış..:nazar: güle güle kullana.s.

tşk ederm cnm opuyorumnanaktan

cnm biliyorum ama bende sıradan olsun istedim zaten dikkat çekici olmasın doğal dursun diye böyle yaptım ama bi kaç ay sonra değiştirebilirim Şeniz

ay tamam merakla beklıyorum habern olsun kaydirigubbakcemile5

Back