Kedimle başım dertte

Tamam o zmaan hayır deyim eşim hep onu diyor inşallah inanıyorum zamanla asicaz

Sizin için tehlikeli ama bebeğiniz için çok daha tehlikeli..

Yaaaa Bibi, kocamannn olmuş. Bana attigin minicik halini hatirliyorum. Ne guzel bir kiz olmuş.

Evet kum ve mamayı o veriyordu o kesinlikle alfa bende kölesi buna çok inanıyorum başkasına minneti yok oğlumun biliyor eşimi

Maalesef farkındayım kamera alacağım zaten takip etmek için altı aya kadar inşallah bu alışkanlığı düzeltmeye çalışacağım
Umarım düzelir, ben hayvanları çok severim ama evde bakmak bana çok zor geliyor, yani bir insan gibi ilgilenmek gerekiyor özveri ile..

Evet kum ve mamayı o veriyordu o kesinlikle alfa bende kölesi buna çok inanıyorum başkasına minneti yok oğlumun biliyor eşimi
Tırnağı filan da o kesiyormuş o yüzden seni çok dinlemiyordur
Şttt ve hayır a alıştır ses tonu komutları da cok önemli bence kontrollü gidersen hallolur.
8 aylıkken almıştım 1 buçuk sene façalı gezdim çok kötü alışkanlıkları vardı sonra hiçbiri kalmadı. Kolumu boydan boya kollarıyla kavrar asılı kalır ısırırdı. Sürekli uzun kollu kalın polar ile dolaşıp engellerdimx
Dişine etim gelmeyince tatmin olmazdı o da bırakmasında pozitif etkili oldu. Etimizi kemirmeyi seviyorlar

Kedinin tüm bakımı bende, eşimin görevleri sadece kediyi sevmek ve bazen kızmak.

Ayy inşallah benim oğlum da düzelsin bebekle daha zor olacak o zamana kadar egitecegim artık

Bende evde 8 aylık bir suikastçı ile yaşıyorum. Ama durup dururken saldırmaları yok şükür ki. Sadece sevilmekten ve temastan hiç hoşlanmıyor sevilmek istediğinde kendini yere atarak göbeğini açar ve mesajı verir. Kollarımı ve ellerimi kasap gibi parçalara böldü. Bu esnada odaya kapatıp cezalandırmak gibi bir yanlış hiç yapmadım. Ben sadece saldırdığı anda hemen kolumu çekmiyorum kendisinin çekilmesini sağlıyorum tek bir kelimeye alışması için “hayır” diyerek, çekiliyor. Saldırma anında hemen çekmeye çalışmak daha çok saldırmasını kışkırtmak demektir.
Enerjisini kendi kendine atar, oynar. Kovalamaca ve saklambacı cok seviyor benim kücük kasap onu oynadıktan sonra çekilir köşesine dinlenir saatlerce mayışır o esnada öpme, sevme limitimi doldururum saldırmaz. Ama ne bilim erkek oglu erkek midir hayvanda bile degismiyor siniri, agresifi, saldırması kadına cektirmesi asksşsşsis
Böyle böyle huylarını, suylarını öğreniyoruz işte.

Çok fazla zaman gecmeden sen komutları ses tonunla ögretmeye calıs. Kediler yüzden görselden anlamazlar pek. Onların bir seyi anlamaları ses ve koku.

Gecen elime yüzüme naneler sürmüstüm beni sevsin öpsün diye. Yaladı öptü kokladı uyudu koku gidince kendiside gitti. Erkek iste.

Benim ki British normalde o kadar sakin olurlarmis ki veterinerler şaşırıyor
Nasıl ya mümkün değil britishin saldırması, bende 5 tane var british , hepsi birbirinden mülayim, ısırmak bir yana elimi uzatırım hemen yalamaya başlarlar, çok enteresan bir durum.
Instada bi tane kedi psikoloğu var onunla iletişime gecsenize , çok merak ettim nedenini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…