- 9 Ağustos 2021
- 15.350
- 52.552
- 548
- Konu Sahibi KIR PAPATYASII
-
Tamam o zmaan hayır deyim eşim hep onu diyor inşallah inanıyorum zamanla asicazNo no no, ismiyle olmaz. İsmini çağırmak, sevmek için kullan. Kızarken başka kelime bul. Hişt pişt yapma hayır falan tek bi kelime seç sert bir ses tonuyla söyle. O sırada suyu da fıslat. Klasik koşullandırman lazım.
Sizin için tehlikeli ama bebeğiniz için çok daha tehlikeli..Merhaba hanımlar ;
Benim bir yaşında bir kedim var küçüklüğünden beri benimle. Gerçekten evladım gibi çok seviyorum onu. Açıkçası eşimin peşinde bu kadar dolasmamisimdir şarkılar söylerim ,konuşurum dertlesirim oğlumla ama bir sıkıntımız var ki asla çözemiyoruz.
Sorun şu ki aklına estiğinde saldırması . Gerçekten saldırıyor ve kanatıyor kollarımı . Gün içerisinde önceden çalışıyordum akşam saldırırdi şimdi evdeyim aklına estiğinde yapıyor iki kolum facali gibi ve gerçekten artık dişleri de büyüdüğü için bıçak gibi keskin. Denedigim yöntemler
Saldırma anında oyuncağıyla oynatmak kesinlikle işe yaramıyor dikkatini dağıtamiyorum avcı gibi kulaklarını dikiyor göz bebekleri büyüyor .
Kendimi odaya kapatiyorum normalde asla miyavlamayan kedim hırsını alamadığı için kapıya vuruyor ve miyavliyor .
Onu odaya kapatiyorum bir süre sakinlessin diye yok ondan da anlamıyor çıkınca saldırmaya devam ediyor.
Sakince sevmeye ve konuşmaya çalışıyorum bildiğiniz kendini üzerime atıyor beş kiloyu geçti artık acıdan ağlamak üzereyim çıldırmamak elde değil . Oyun oynarken canı sıkılır saldırır ,telefona bakiyorken saldırır gece uyuyacağımizi biliyor mesela sinirleniyor ayağıma atlıyor bu seferde. Sorun tek bana yapması . Eşimi sanırım büyük kedi olarak görüyor ve o hayır dediğinde veya ismini sert bir şekilde söylediğinde onun komutlarını dinliyor. Hastalandı ilacı iki veteriner iciremedi eşim baya antibiyotiği öylece verdi oturdu sessizce içti
Kendisi özgür evin içinde her yere girer çıkar sevdirmekten hoşlanmaz ne zaman isterse o zaman severiz .
Şimdide bebek bekliyorum çok korkuyorum açıkçası birbirlerine nasıl alistiracagim çünkü asla beni dinlemiyor bazen gerçekten parçalamak istiyor ve benim böyle canım yaniyorsa bebeğe ne yapar diye. Odasını ayırirsam bu sefer oğlum tek odada mutsuz olur. Asla ondan ayrılmak gibi ne eşimin ne benim düşüncemiz var . Ankara da bildiğiniz kedi eğitmeni ya da terapist var mı ?
Benimkide BAK, bak diyince duruyor kizgın biçimde diyorum ama gizli bir biçimde ısırip kactıgi oluyorizin verseydim benimki çok fena olurdu hala arada ısırır ama bende de cekiniyor bizim evde tek evebeyn benim esim ilgilenmedigi için o sekilde egitmek daha kolay galiba bi tek benim çocuğum şükür ve bana yapışik illa dokunacak uyurken çok aşığım anliyor musun
Evet kum ve mamayı o veriyordu o kesinlikle alfa bende kölesiEvde kumunu yemiyle kim ilgileniyor. Benimki ben evde yokken kimseyi sallamazdı ben gelince pervane olurdu ne dersem yapardı akşama kadar kucağından inmediği adamın suratına bakmıyordugerçekten sahibi tanıma mevzusu oluyor kedilerde. Belki eşini alfa görüyordur gerçekten
Maalesef farkındayım kamera alacağım zaten takip etmek için altı aya kadar inşallah bu alışkanlığı düzeltmeye çalışacağımSizin için tehlikeli ama bebeğiniz için çok daha tehlikeli..
Umarım düzelir, ben hayvanları çok severim ama evde bakmak bana çok zor geliyor, yani bir insan gibi ilgilenmek gerekiyor özveri ile..Maalesef farkındayım kamera alacağım zaten takip etmek için altı aya kadar inşallah bu alışkanlığı düzeltmeye çalışacağım
Tırnağı filan da o kesiyormuş o yüzden seni çok dinlemiyordurEvet kum ve mamayı o veriyordu o kesinlikle alfa bende kölesibuna çok inanıyorum başkasına minneti yok oğlumun biliyor eşimi
Ay benimki de öyle eşim birşey yapmıyor bazen cidden kıskanıyorum ya ama tuvaletini o temizliyor falan tırnak kestirir eşim gözlerini kulaklarını siler kurbanlık koyun gibi oturur sipacik bana gelince kurt kesiliyor. Önceden çalıştığım için öyle yapıyorduk şimdi benim evde olmama da alıştı benle ilgilen oyna diyor sıkılınca da küçük bir isirik
Maalesef bir insan değil bir bebek gibi ilgi istiyorlarUmarım düzelir, ben hayvanları çok severim ama evde bakmak bana çok zor geliyor, yani bir insan gibi ilgilenmek gerekiyor özveri ile..
Ahahaha ya bizim ki erkek dişi mi acabaKedinin tüm bakımı bende, eşimin görevleri sadece kediyi sevmek ve bazen kızmak.
Aşarsınız endişe etme. Sadece kararlı ol. Çocuk için de antrenman olur sana...Tamam o zmaan hayır deyim eşim hep onu diyor inşallah inanıyorum zamanla asicaz
Ayy inşallah benim oğlum da düzelsin bebekle daha zor olacak o zamana kadar egitecegim artıkTırnağı filan da o kesiyormuş o yüzden seni çok dinlemiyordur
Şttt ve hayır a alıştır ses tonu komutları da cok önemli bence kontrollü gidersen hallolur.
8 aylıkken almıştım 1 buçuk sene façalı gezdim çok kötü alışkanlıkları vardı sonra hiçbiri kalmadı. Kolumu boydan boya kollarıyla kavrar asılı kalır ısırırdı. Sürekli uzun kollu kalın polar ile dolaşıp engellerdimx
Dişine etim gelmeyince tatmin olmazdıo da bırakmasında pozitif etkili oldu. Etimizi kemirmeyi seviyorlar
Evet belki de dediğin gibi Kudra ben oynattim zannediyorum ama enerjisini atamıyordur ona daha çok özen göstereceğimAşarsınız endişe etme. Sadece kararlı ol. Çocuk için de antrenman olur sana...
Dişi kediler daha kolay söz dinliyor birde daha alıngan oluyor erkekler tam bir erkek çocuğuEvet dişi.
Dişi kediler daha kolay söz dinliyor birde daha alıngan oluyor erkekler tam bir erkek çocuğu
Kesinlikle öyle benim arkadaşlarımin dışı kedileri daha alıngan ve duygusal oluyorlar bizim oğlan şımarlik yapam ,anneme saldıram sürekli böyleEvet erkek kedilerin daha agresif oldugunu soyluyorlar.
Nooo dişiler daha cazgır erkekler normalde daha uysal ama 1 yaşında erkeğe gore daha ufak zamanla zaten sakinleşir tam ergenlikteDişi kediler daha kolay söz dinliyor birde daha alıngan oluyor erkekler tam bir erkek çocuğu
Nasıl ya mümkün değil britishin saldırması, bende 5 tane var british , hepsi birbirinden mülayim, ısırmak bir yana elimi uzatırım hemen yalamaya başlarlar, çok enteresan bir durum.Benim ki British normalde o kadar sakin olurlarmis ki veterinerler şaşırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?