- 30 Mart 2015
- 100
- 159
benim belalı kedim sanırım o program :) gerçekten faydalı bi program..Cok kedi besledim ama hic boyle bi durumla karsilasmadim ama kopeklerde sahiplendikleri yere isemek gibi bi durum varmis kedilerinkide benzer bi durum olabilir mi acabs
Ismini bilmiyorumda bi kanalda kesiler uzerine bir program vardi adam resmen kedi psikologu gibiydi misal bivkedi vardi kum kabina yapmiyirdu fayansa yapiyordu sonradan cozduler kedinin kalcalarinda kireclenme varmis kum kabi yuksekte oldugu icin kumuna gitmiyormus soz o programi bi arastitirsaniz belki vardir oyle vakalar
Cok tesekkur ederimmBahsedilen programın adı my cat from hell bu arada. Umarım işinize yarar bir şey bulabilirsiniz.
Nerden bayan kedi bulayım yavSevişmek istiyor galiba kediniz. Ya da size kızmış olabilir. Benim evcilim bana kizdiginda saliveriyor pis. Nadir oluyor o salma ama asıl benimkilerde pırt alışkanlığı var bıktım usandım. İkide bir cam açıyorum . Ani miafir gelse benden bilecek sanki ufak hayvan değil de koca insan yapmış gibi oluyor
Yok bizimkinde yeri hep aynı ve gayet iyi genişçe bir kap göz önünde de değil süreklide temizliyorumbenim belalı kedim sanırım o program :) gerçekten faydalı bi program..
bi de benim kedim de kum kabı pis olduğunda ya da yeri değiştiğinde yapabiliyo böyle.. kedi evi var, onun yeri değişince de yapıyo..
yanlış konuya yazdın sanırımKadınlar ülke yönetiyor, açık kalp ameliyatı yapıyor, çocuk doğurup anne oluyor hatta uzaya bile gidiyorlar. Senin kaynanan anca böyle boş boş konuşsun.
Cok tesekkur ederimŞimdi gördüm. Az önce uyudu ama sabah sorarım bi :)
Hahahahah öyle olmuş :) neyse haksız değilim nasıl olsa bu yorum burada böyle kalsınyanlış konuya yazdın sanırım
Kalsın kalsın hosuma gitti ordaHahahahah öyle olmuş :) neyse haksız değilim nasıl olsa bu yorum burada böyle kalsın
Sen biraz bırak kendi bulur çapkınNerden bayan kedi bulayım yavaklıma gelmedi değilde veteriner, hastalık bulasabilir demişti, pırt alıskanlığını da ilk defa duydum yapıyorlarmı ya
Cok tesekkur ederim
Bir sorun olsaydı söylersi diye tahmin ediyorum her aşıya götürdüğümde masallah cok sağlıklı diyor zaten görünürde de bisey yok gayet iyi evde olmasına ramen haraketli, kısırlaştırılmasıda gecen sene 8 eylül 2016 daRica ederim :) Kısırlaştıralı ne kadar oldu? Fizyolojik bir problemi olup olmadığına dair veterinere danıştınız sanırım değil mi, her sayfayı okuyamadım kusura bakmayın
Bir sorun olsaydı söylersi diye tahmin ediyorum her aşıya götürdüğümde masallah cok sağlıklı diyor zaten görünürde de bisey yok gayet iyi evde olmasına ramen haraketli, kısırlaştırılmasıda gecen sene 8 eylül 2016 da
Bilmiyorum hic bu hafta götürebilirsem veterinerine insallah, gelislemeleri neden yaptığını herseyi yazıcam zatenKediler kısırlaştıktan sonra bir süre daha hormon salgılarmış ve bu tip davranışları olurmuş ama sizin bayağı zaman geçmiş üzerinden. Kızdığı tepki gösterdiği bir şey olmalı...
Bilmiyorum hic bu hafta götürebilirsem veterinerine insallah, gelislemeleri neden yaptığını herseyi yazıcam zaten