- 2 Eylül 2022
- 661
- 629
- 29
Daha önce kedimin hasta olduğu hakkında konu açmıştım ve testlerde böbrek iltihabı yada böbrek taşı olmadığını kesinleştirdik. Kan da ve idrar testleri de temizdi ve veterinerim de stres sistiti olabileceğini söyledi çünkü uçak yolculuğu, taşınma ve doğum sonrası böyle oldu. Insanda bile antibiyotikle geçerken kediler için ilaç yok! anksiyete ilacına başlatmıştı ilk 1 hafta ölü gibi geziyordu sonraki hafta da pek bi değişiklik yoktu 20 günlük ilaç vermisti. Idrarı pembe, az su içiyor ve nadiren kusuyor. Bu stres sistitinin idrar yolu tıkanıklığı yapma ihtimali de olduğu için (gilaburu ) üriner sistem sağlığı destekleyen ilaç da veriyorum belki bilen vardır aranızda. Ama kedim stresden çıkamıyor hep aynı solgun boş boş geziyor. Ben evde yoksam idrarını kapı kenarına yapıyor. Ben ne yapabilirim yani bebem de hiç üstüne koşmuyor yada vurmuyor kedim kendi kendine triplere girdi. Daha çok seviyorum, tarıyorum ama bi degisiklik olmuyor. Idrar yolu tıkanırsa ciddi hasarlar olur falan yazıyor korkuyorum da bişey olcak diye. Annem sahiplendirsek mi dedi ama daha çok stres olur, vermek de istemiyorum endişeden ölürüm. Özellikle veteriner arkadaşlar bi öneri çözüm sunarsa sevinirim veterinerden de memnunum ama başka vet e gitsem sonuç değişir mi?