- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 36
-
- Konu Sahibi bensanademistim
Canım okumadın yazdığımı :) Bende onunla ilgili bir soru soruyorum zaten :)Dyson animal
Evet doğru..Normal Dyson daha uygun. O yüzden annemden animal başlıklarını alıp normalini almak mantıklı. Tabi yeni alacağıma başlıklar uyarsa. Kimi uyar kimi uymaz diyor :/ O yüzden alternetif sormak istedim :/Sadece başlığıokudum:)
Paraya kıyıp al sağlık sonuçta
Haklısın galiba ya... sikayetimvar.com 'da dyson markasına neredeyse hiç şikayet yok. Diğer markalarda neler neler.. Yok çekmiyor, yok kırıldı, bozuldu, servis bakmıyor vs.dyson animal al, kıy paraya, ben sordum soruşturdum philips marathon aldım, çooook pişmanım, şimdi dyson da alacağım, yani fazladan 1000 lira vermemek için iki katı zarara girdim nerdeyse
üstelik benim kedim çok tüy de dökmüyor, ona rağmen pişmanım, halılara koltuklara yapışıp kalıyor şu dönem tüyler, önce süpür sonra ruloyla geç derken pert oluyorum, yine de üstümüz başımız tüy...
3000 'in üstünde ama bu ara indirim var 2.800 civarlarında şu an animal olanı :/philips marathon almıştım ben çeyizime alırken satıcı başka bi modelini gösterdi evinde hayvan olanlar için falanmış bi başlığı varmış falan ama modelini fiyatını bilmiyorum 1000 tlnin üstündedir dyson ne kadar ki
3000 'in üstünde ama bu ara indirim var 2.800 civarlarında şu an animal olanı :/
Haklısın galiba ya... sikayetimvar.com 'da dyson markasına neredeyse hiç şikayet yok. Diğer markalarda neler neler.. Yok çekmiyor, yok kırıldı, bozuldu, servis bakmıyor vs.
dyson alerji serisi var. İnanın başka süpürgeler gibi değil keşke alsaydınız. ben animal alacağım galiba :/ sonuçta uzun süre kullanılıyor :/Evimde hayvan yok ama çocuklarım astım.çok araştırdım bende dyson alcaktım.aslında bütçem müsait alabilirdim eşimde çok ısrar etti alalım diye ama bazı şeyleri içime sinmedi almadım onun için.philips maraton aldım.ben memnunum.hayvan tüyleri için turbo başlığı var.ama hayvanım olmadığı için bilemiyorum ben.ama emiş gücünden memnunum.
Evet alerji serisinden alcaktık.kızımın ev tozuna alerjisi çıkmadı şükür.bu bozulursa artık onu deneriz bide.dyson alerji serisi var. İnanın başka süpürgeler gibi değil keşke alsaydınız. ben animal alacağım galiba :/ sonuçta uzun süre kullanılıyor :/
canım dyson ım var animal değil ama animalı çok tavsiye etmem sebebine gelince ben sonra şu şarjılılardan aldım. animal başlıklı ama o başlık sadece halıda olduğu için zemine geçince diğerini tak çıkar zor oluyor.hem zemin hem halı başlıklı olanları tavsiye ederim.Öncelikle bu benim için büyük dert. Lütfen ev aletleri bölümüne almayın çünkü etkileşim az ve başlık bulamadımAcilen bu derde derman bulmalıyım yardımlarınızı bekliyorum. Diğer forumlarda konu çok karışık o yüzden burdan daha düzenli bilgi edinmek için yazıyorum..
2 sorum olacak
Bir kedim var uzun tüylü çok şirin, ellerinizden yalar arkadaşlar.. Hal böyle olunca dökülmesi de fazla. Şu an ailemin evindeyim ve ailem kıl temizliği için Dyson Animal süpürge aldı. Süpürge çok güzel, piyasanın en iyisi hatta sıkıntı yok. Kıldır, tüydür, tozdur, kirdir asla elinden kaçmıyor. Elektirik süpürge dünyasının adeta Kıvanç Tatlıtuğ' u. Fakat evleneceğim için ben de almayı düşündüm. Herkes aşık makinaya, annemin evladı gibi yani ondan alamam hayatta vermez. Yıllardır hayalini kurduğu birşey. Ama çok pahalı gerçekten. Hatta normal Dyson alıp ailemden sadece animal başlıklarını alayım dedim ama kimi satıcı uyar kimi satıcı uymaz diyor. Bu konuda bilgisi olandan yardım isteyebilirim.
Diğeri ise... Bu makinayı değil de onun segmenti daha uygun bir makina, performans açısından iyi bir makina kullanan kedili hatunlardan ve tüm kadınlardan öneri bekliyorum. Kılı tüyü iyi çeken bir makina önerisi hayatımı kurtarır...
Arnica Tesla Premium içime sinmişti. Ama sikayetimvar.com 'da çok kötü kullanıcı yorumlar gördüm. Açıkcası içinde kayboldum konunun.
Şimdiden hepinize teşekkür ederim :)
bu arada animalmış alerjiymi hepsi aynı çekim gücü vs.başlığı artırıncas yada animal olunca fiyat artıyordyson alerji serisi var. İnanın başka süpürgeler gibi değil keşke alsaydınız. ben animal alacağım galiba :/ sonuçta uzun süre kullanılıyor :/