• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kedime yaptiklarim :(

benneyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
2
0
1
39
Merhabalar
5 aylik cok guzel bir yavru disi kedim var. Isi gucu yaramazlik bazen bu durum beni cileden cikariyor.
Bu sabah onu mutfak lavabosunun icinde gordum. Daha once defalarca uyarmama ragmen yine gorunce sinirlendim ve muslugu actim, kacti boylelikle.
Ikinci kez mutfaga girdigimde yine ayni yerde gordum onu. In asagi gibi sozler soyledim ama fayda etmedi ve o an nasil bir sinir geldi bilmiyorum. Kediyi aldim yere attim, ustune de bir kere vurdum. Kedi aglamaya basladi:(
Daha sonra ayaginin ustune basamadigini gordum Kahroldum aglaya aglaya hemen veterinere gittim. Filmler cekildi anlayamadilar ne odlugunu. Sorun kalcada gibi. Aksama dogru kediyi uyutup daha detayli film cekecekler.
Yaptiklarim ve kedinin acidan inlemesi aklimdan gitmiyor. Kendimi cani gibi hissediyorum. Canim cok yaniyor Umarim bir sey yoktur diye dua ediyorum ama sanirim artik cok gec.
Psikolojik sorunum mu var, neden boyle yaptim nasil boyle vicdansiz olabildim bilmiyorum :(
Bu davranisin bir adi var mi? Eger bu bir hastaliksa tedavi olmak istiyorum.

siz nasıl bir insansınız????
hayvanlara ve çocuklara zarar veren insanlara asla saygı duymuyorum,
keşke okumasaydım! yazık!

Siz vicdansiz olsaydınız buraya hiç yazmaz yardım istemezdiniz.bir an sinir ve ofke insanın gözünü kör ediyor.bu nefsinizi terbiye etme zamaniniz gelmiş demektir.

anlik sinirin kurbani olmus, agir bedel oduyorsunuz, bundan sonra cok daha temkinli olacaginiza eminim, insallah kediciginiz cabuk iyilesir.

Ben de boyle bır durumda ınsan olan yapmaz derdım. Sanırım insanlıktan cıktım. Hayatım boyunca kendimi affetmeyecegim bir yola girdim. Keske benım canım acısaydı. Bu cok kotu kaldıramıyorum

cok cok gecmis olsun, insallah duzelecektir ...sizinde moraliniz duzelir. olacagi varmis, malesef :(

Kedi bu canım Eğer onu evinizde besliyorsanız onun heryerde gezmesine olmasınıda göze alacaksınız. Ortak ev arkadaşı gibi düşünmek lazım ilgi isteyecek heryeri kullanmak isteyecek. Kedi bu sen yasaklıyorum orayı dediğinde nasıl karşılık bekliyorsun ki tamam demesinimi? Bir anlık sinir hiç iyi şeylr olmamış yazık kediciğe. Yapmayın böyle inşallah düzelir buda size ders olsun sakin olun:KK56:

Back