- 19 Haziran 2021
- 1.129
- 1.321
- 28
öncelikle hepinize iyi günler diliyorum. henüz çok yeni bi hamileliğim var. çok fazla endişeliyim çünkü bir de kısır, oğlan ve doğduğu günden itibaren benimle yaşayan bana aşık bir kedim var(pp'de mevcut kendileri). onu ne kadar çok sevdiğimi anlatmaya kelimeler yetmez inanın.. hamileliğimi öğrendiğim ilk zamanlar anneme akrabalarımız gelmişti( annemle aynı sokakta oturuyoruz.) ve 1 yaşında bir çocukları var. pazar günüydü o gün ve ben yeğenimi alıp eve getirdim azcık bizde dursun oyalansın diye. kedim normalde de ben ve eşimden başka insan görmediği için başkası geldiğinde korkup kaçıyor saklanıyor. on dakika sonra insanları tanımak için anca çıkıyor. ama kimseye hırlama huyu yoktur. sadece üst katta terasta kedi falan görürse kapıdan(kapı sadece cam) onlara kıhlar hırlar hatta kuyruk falan kabartır. ve yeğenime de aynı şeyi yaptı kıhlamalar, korkup kamalar, neredeyse üstüne atlayacak sandım ki hiç böyle bir kedi değil. velhasıl ben doğurunca napıcam kızlar kedimden hayatta vazgeçmem o benim canımın içi. ama ya bebeğe zarar verirse? kedisi olan anneler vardır eminim lütfen bi yol gösterin bana