• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedim uykusunda çiş kaçırıyor 😢

fatosh48

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
4
0
286
Muğla
Dişi bir kedim var 10 yaşında . 1-2 haftadır uykusunda çiş kaçırıyor.😔Biraz google yaptım ama tatmin olmadım. Boyle bir durum yaşayan var mı. Lütfen yardım 🙏

İdrar yollarına ve böbreklerine bakılmalı. Kediniz yaşlı, artık bu sorunlar için yüksek riskli grupta.
İdrar yollarına ve böbreklerine bakılmalı. Kediniz yaşlı, artık bu sorunlar için yüksek riskli grupta.
Çok Teşekkür ederim 🙏 tedavisi mümkündür umuyorum ki . Sizde mi yaşadınız böyle bir durum. Eğer öyleyse nasıl sonuç aldınız.

Çok Teşekkür ederim 🙏 tedavisi mümkündür umuyorum ki . Sizde mi yaşadınız böyle bir durum. Eğer öyleyse nasıl sonuç aldınız.
Ben 4,5 yaşındaki kedimi böbrek yetmezliğinden kaybettim. Son 2 haftasında ara ara altına kaçırıyordu (önceden hiç yapmazdı) ama sizinkine tam olarak benzer değildi durumu, aşırı hastaydı benim kedim ve başka birçok belirtisi de vardı yani hemen korkmayın. İdrar yollarında daha basit bir kristallenme de olmuş olabilir. Yaşı ilerlediği için de normal böyle hastalıkların çıkması.

Ben 4,5 yaşındaki kedimi böbrek yetmezliğinden kaybettim. Son 2 haftasında ara ara altına kaçırıyordu (önceden hiç yapmazdı) ama sizinkine tam olarak benzer değildi durumu, aşırı hastaydı benim kedim ve başka birçok belirtisi de vardı yani hemen korkmayın. İdrar yollarında daha basit bir kristallenme de olmuş olabilir. Yaşı ilerlediği için de normal böyle tedavisi basit mi ve çabuk iyileşir mi ? . Yarın veterinere goturucem ama 10 binden aşağı tutmaz dediler 😒😢

Yani tabi veterinerler pahalı maaalesef. Biyokimya+hemogramı 3600'e yapıyordu bizim veterinerimiz sadece. Diğer işlemler de bi o kadar tutar. Ne zaman veterinere gitsem kasada 8-10 bin ödeyip gidiyor insanlar artık durum bu maalesef...

Back
X