Kedim sürekli benimle yatıyor ama tüyü dökülüyor.Yatağına nasıl alıştırabilirim ?

Kızlar ben de yeni bir kedi sahiplendim 2 aylık falan, daha evvel bi arkadaşım sokakta bulup kurtarmış. Hep benimle yatmak istiyor ama ben çok hareketli yatarım ezerim kediyi mazallah. İki gündür ensesinden tutup salona koyuyorum ama içim parçalanıyor yani. Bi çözüm yolu yok mu ya? :KK43:

merhaba, birkere alışmış uzaklaştırmazsınız :) dahada komiği sizde farkında olmadan alışmışsınızdır onsuz uyku kotu gelebilirr :) bence sarılın mışıl mışıll uyuyunn...kedınız suanda bir sıcaklıkla uyumaya alıstıgı için onu dısarı koyup kapıyı kapatsanız zorlanacaktır aslında en ıyı çözüm kardeş gibi geldi bana..birbirlerine sarılırlar...birde gece uyurken onu başka odaya kapatın sabah açın bıraz mıyavlar ama elbet alısır.. (üüzülecektır mutlaka ama )
tüy için en iyi çözümümüz tıraşşşş :) bizde 2 kedi ama sıfır tüy (özelıkle engelli olan cok tuy dokuyordu) tıraşda dıkkat etmenız gereken cok ıyı bır hekıme yaptırmanız bazen kontrolsuz anestezi ölüme,ciddi yaralanmalara sebep olabiliyor :KK43:

benimkiler de kafalarına göre, canları isterse ayak ucumda, canları isterse minderlerinde ya da koltukta uyuyorlar. kediniz için yumuşak bir minder yapıp sıcak bir yere koyun, bir de kediotu var kokusunu çok seviyor kediler, catnip de deniyor. ondan alıp minderine koysanız alışır belki...

X