- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
- Konu Sahibi Truman Show
Arkadaslik 11 aylik erkek kedim var kisir degil. 2 aylikken buldugumdan beri gecmeyen kedi nezlesi var bazen cok artinca antibiyotik kullaniyoruz hafifliyor veteriner de care bulamiyor istahi uykusu falan yerinde zaten. Bazi donemler 5 gun ust uste geceleri 0.5 ml imuneks surup veriyorum. Ic ve dis parazit yapiliyor 2 mantar 2 karma asi ve 1 kuduz asisi oldu.
Mama olarak royal canin yavru kedi kullaniyoruz ama ara ara haslanmis tavuk ve ciger veriyoruz. Zayif bir kedim var. Tuyleri de basindan beri cok yumusak degil. Bazi donemler agzi kokuyor. Bunlar hic sorun degil sadece daha iyisi icin neler yapabilirim onu sormak istiyorum. Siz kedilerinize ek olarak vitamin vs. Ne veriyorsunuz ?
Veteriner gerek yok diyor ama burasi cok kucuk bir yer baska vet yok olan da bu kadar. Losemi asisini sordum veterinere gerek yok dedi.
Daha neler yapabilirim vitamin takviyesi olarak?
Mama olarak royal canin yavru kedi kullaniyoruz ama ara ara haslanmis tavuk ve ciger veriyoruz. Zayif bir kedim var. Tuyleri de basindan beri cok yumusak degil. Bazi donemler agzi kokuyor. Bunlar hic sorun degil sadece daha iyisi icin neler yapabilirim onu sormak istiyorum. Siz kedilerinize ek olarak vitamin vs. Ne veriyorsunuz ?
Veteriner gerek yok diyor ama burasi cok kucuk bir yer baska vet yok olan da bu kadar. Losemi asisini sordum veterinere gerek yok dedi.
Daha neler yapabilirim vitamin takviyesi olarak?