Daha önce bizim olmayan, bahçede beslediğimiz bir kediyi götürmüştüm belediyeye, hemde defalarca. ama öldü O kediBelediye veterinerinden destek isteyebilirsiniz belki. Insallah iyi bir belediyeniz vardir
Sokak kedisi diye goturun.
Gelmiştir sanırım.Umarım değildir.
Belki mevsimseldir ama burnu kuru demişsiniz. Bu da ateş belirtisi olabiliyor çoğu zaman.
Diğer aşılarının zamanı geldi mi peki? Karma, lösemi?
Kışın bizim kızın burnu hep kuru ya yazin nemli oluyor genelde bence bir sıkıntısı yokturUmarım değildir.
Belki mevsimseldir ama burnu kuru demişsiniz. Bu da ateş belirtisi olabiliyor çoğu zaman.
Diğer aşılarının zamanı geldi mi peki? Karma, lösemi?
Tedaviye ihtiyacı varsa klinikte tutabilirler. Ama tedavi sürecinde ya da bittiğinde sizi bilgilendirir gelip alabilirsiniz derler. El koymazlar kediye korkmayın. Tedavi olunca eve alacaz da diyebilirsiniz.Ya almak isteseler, bırakın gidin deseler
Çocuklara bir sorun siz yine de. Cips, çikolata vs vermiş olabilirler mi?Kuru mama dışında tavuk pişirmişsem veriyorum, çok seviyor. Başka birşey vermiyoruz.
Tedaviye ihtiyacı varsa klinikte tutabilirler. Ama tedavi sürecinde ya da bittiğinde sizi bilgilendirir gelip alabilirsiniz derler. El koymazlar kediye korkmayın. Tedavi olunca eve alacaz da diyebilirsiniz
Nasılsa sokak kedisi diye umursamazlar, haber vermezler diye korkuyorum, pati bizim canımız yaa.Tedaviye ihtiyacı varsa klinikte tutabilirler. Ama tedavi sürecinde ya da bittiğinde sizi bilgilendirir gelip alabilirsiniz derler. El koymazlar kediye korkmayın. Tedavi olunca eve alacaz da diyebilirsiniz.
Çocuklarım benden habersiz birşey vermezler. Mutlaka bana sorarlar, çok usludurlar o konuda ve pati' ye cok düşkündürler.Çocuklara bir sorun siz yine de. Cips, çikolata vs vermiş olabilirler mi?
Valla biz tilki götürdük onu bile tedavisi bitince doğal alanına salıyoruz diye haber verdiler. İyileşince gelip alacam derseniz niye haber vermesinler, psikopat mı bu insanlar?Nasılsa sokak kedisi diye umursamazlar, haber vermezler diye korkuyorum, pati bizim canımız yaa.
Bir veteriner çıksın, getirin ben bakarım desin istiyorum. Ama çıkmazsa belediyeye götüreceğim.Valla biz tilki götürdük onu bile tedavisi bitince doğal alanına salıyoruz diye haber verdiler. İyileşince gelip alacam derseniz niye haber vermesinler, psikopat mı bu insanlar?
Bizden ne bekliyorsunuz anlamadım ben. Bir sürü öneri geldi, orası uzak, burası şöyle, öbür tarafta ya el koyarlarsa. Gerçekten nasıl bir cevap bekliyorsunuz?
Gelmiştir sanırım.
Ya ben hiç kiyamam yavruya. Allah şifa versin.Öncelikle geçmiş olsun. Bir kedim var ben de dışarıda annesi terketmiş halde buldum oğlumu. 2 yaşını geçti. İlk defa hasta oldu erkek kedilerde idrar yolu tıkanması ve taş oluşumu idrarını yapamadığı için ölüyordu sonda takıldı vs bin lirayı geçik ücret verdik, iyileşti derken bu hastalık 3 kez tekrarladı ve ölümden döndü aynı şekilde paralar tekrar alındı ve 200 liralık özel mama yemesi lazım dediler sürekli aldım ilaçları mamaları antibiyotik iğneleri belki 10 bini geçik ücret döktük veterinerlere. Tam iyileşti derken oğlum dün yine tekrarladı ve sizinki gibi iştahı kesildi yemek su asla yemiyordu hastaneye yatırıldı ne kadar fiyat gelecek belirsiz tükenmiş durumdayım. Demem o ki belediye veterineri harici acımıyorlar hoş belediye veterineride nasıl bakar bilmiyorum.
Buraya oğlumun resmini bırakıyorum oğlum içinde dua eder misiniz
Foruma üye bir veteriner olacak, bu veteriner koskoca istanbulda size yakın olacak (uzağa gidemezsiniz çünkü) üstelik ücretsiz bir şekilde sizin kedinizi tedavi etmeye gönüllü olacak. Mümkün mü sizce?Bir veteriner çıksın, getirin ben bakarım desin istiyorum. Ama çıkmazsa belediyeye götüreceğim.
Kışın bizim kızın burnu hep kuru ya yazin nemli oluyor genelde bence bir sıkıntısı yoktur
Aynen öyle yapayım çok teşekkürerMuayeneyi ucretsiz yaptirsaniz bile tetkikler ve olası tedavi icin illa ki maliyet çıkacaktir. En olmadi sarf malzemesi, ilac vs masrafi olacak. Cogu veteriner de dogal olarak bunlari cebinden karsilamayacaktir.
Siz en iyisi yarin belediyeyi arayip veteriner isleriyle gorusun. Olmazsa sosyal medyadaki gonullu gruplariyla iletisime geçin.