• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedim Hamile mi ?

Bilmesendeolur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
173
93
98
Arkadaşlar 1 yaşında kedim var. Yaklaşık 1 ay önce çiftleşti ama ben hamile kaldı mı acaba anlamıyorum. Daha önce hiçbir kedim yavrulamadığo için nasıl anlaşılır bilemedim. İnternetten biraz araştırdım ama bilgileri yeterli gelmedi daha bilgili olanınız var mı. Yani kedisi doğum yapmış olan biri. Kızımın karnında avuç içine gelecek kadar bi şişlik oldu. Memeleri çıkkınlaştı severken elime geliyor. Etrafı kırmızıya yakın bi pembe ve uçları beyaz. Bu aralar mama kabı ne zaman görsem boş sürekli yiyor:kk77: Ve dahada sevecen ilgiye aç bi kedi olmaya başladı:KK33: Dediğim gibi karnında şişlik var banyo yaptırdığımdada baya belirginleşti karın bölgesi. Ve şuanda yatağımın kenarından biyerinden bazanın içine geçip yattı. Sanki kendine yer ayarlamaya çalışıyor gibi. :110: Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. İnşallah tahminlerim doğrudurda anneanneliğide yaşarım şu genç yaşımda :anne::KK200::KK48:

Kedim var ama hiç doğurmadı ve böyle bir tecrubem yok ancak belirtiler hamilelik gibi. Ben veteriner hekime kontrole gitmenizi öneririm hem ona göre bir beslenme veya vitamin takviyesi filanda yapabilirsiniz hamilelik ve doğum sonrası için.

Kedim var ama hiç doğurmadı ve böyle bir tecrubem yok ancak belirtiler hamilelik gibi. Ben veteriner hekime kontrole gitmenizi öneririm hem ona göre bir beslenme veya vitamin takviyesi filanda yapabilirsiniz hamilelik ve doğum sonrası için.
Gitmeyi düşünüyorum ama hayal kırıklığı yaşamak istemediğim için biraz daha somut belirtiler arıyorum aslında. Çünkü kendimi çok inandırdım hamile olduğuna kendi kendime öyle hissediyorum. Aman zıplamasın aman erkek kedi yaklaşmasın aman çok koşmasın falan baya moda girdim hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.

Bide kumunda kırmızımsı lekeler görüyorum bikaç gündür anlam veremedim ne olduğuna bi bilginiz var mıı

Bide kumunda kırmızımsı lekeler görüyorum bikaç gündür anlam veremedim ne olduğuna bi bilginiz var mıı

Edit: yumurta catlamış denmiş.
Ben yinede hekime koştururdum nolur nolmaz belki farklı birşey cıkar dıye. İhmal etmeyin.

Hamile diye kediyi çok kısıtlamayın. Bazen bende yavruma bebek gibi davranıyorum istemsiz oluyor bu ama onlar hala yarı vahşi yırtıcılar :) Atladı, tırmandı diye birşey olmaz yani. Sağlığından haberdar olun, herşeyine dikkat edin ama kediyi gereksız kısıtlayacak kadar yapmayın strese girer.

Kedinizin yumurtaları çatlamış hamile olabilir :KK200: Benim kedim de kızgınlığa girdi ama cins bi kedi olduğu için kendisine eş arıyoruz bulsak bizimki de doğuracak inşallah :KK200:
İnşallah öyledir yaa :KK200:
Sizde en kısa sürede bulursunuz umarım çiftleştirecek kedi :KK200: Cinsi ne:21:

IMG_0025.webp
İnşallah öyledir yaa :KK200:
Sizde en kısa sürede bulursunuz umarım çiftleştirecek kedi :KK200: Cinsi ne:21:
Ankara kedisi canım prenses pamuk kızım benim :KK200:

Edit: yumurta catlamış denmiş.
Ben yinede hekime koştururdum nolur nolmaz belki farklı birşey cıkar dıye. İhmal etmeyin.

Hamile diye kediyi çok kısıtlamayın. Bazen bende yavruma bebek gibi davranıyorum istemsiz oluyor bu ama onlar hala yarı vahşi yırtıcılar :) Atladı, tırmandı diye birşey olmaz yani. Sağlığından haberdar olun, herşeyine dikkat edin ama kediyi gereksız kısıtlayacak kadar yapmayın strese girer.
Haklısınız kendimi tutmaya çalışıcam en kısa zamandada veterinerde alıcam soluğu inşallah yanılmamışımdır.:dua:

Aman Allahım çok tatlı ya :KK37:
Hemde nasıl hamile olduğumu hissetti kendisi ki biz eşimle sürekli kendisiyle konuşuruz napıyorsun kızım biz yokken ne yaptın gibi kedi dillenmeye başladı sürekli kendi dilinde konuşuyor bizimle dediğim gibi hamile olduğumu anladı sanırım eskisi gibi koşturmuyor benimle :KK200:

Hemde nasıl hamile olduğumu hissetti kendisi ki biz eşimle sürekli kendisiyle konuşuruz napıyorsun kızım biz yokken ne yaptın gibi kedi dillenmeye başladı sürekli kendi dilinde konuşuyor bizimle dediğim gibi hamile olduğumu anladı sanırım eskisi gibi koşturmuyor benimle :KK200:
Bizde evin içinde koşarak saklanbaç oynardık ama bizimkide şimdi kendi hamileliğinden midir nedir yapmıyo artık paso ben yatayım sende beni sev diyo :uykucu: Sizede şimdiden hayırlı olsun inşallah bebeğiniz :KK46::anneadayı:

Back
X