• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedim grip oldu nasıl iyilesir lutfenn?

Sentetikserotonin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2023
62
-128
1
23
Kedim grip ve ust solunum yolu enfeksiyonu var hapsirma oksurme burun goz akintisi ates veterine goturdum hicbir bk yapamadilar iyilesmedi 5 gun guya antibiyotik tedavisi aldi ben bu hayvani nasil iyilestiririm vitamin bitkisel bir cozum kediler icin kullanilan antibiyotik nerden bulabilirim?

Kedim grip ve ust solunum yolu enfeksiyonu var hapsirma oksurme burun goz akintisi ates veterine goturdum hicbir bk yapamadilar iyilesmedi 5 gun guya antibiyotik tedavisi aldi ben bu hayvani nasil iyilestiririm vitamin bitkisel bir cozum kediler icin kullanilan antibiyotik nerden bulabilirim?

Bibibella Bibibella Hemsirecik Hemsirecik

Ihlamur icirebilirsiniz, birde suan evimde hasta bir kedi var o da soguk algınlığı geçiriyor siz kullandinizmi bilmiyorum ama virulys diye bir pasta verdi ondan kullaniyoruz hapsirmasi gecti 2gunde

Üst solunum yolu ciddi birşey kedilerde başka veterinere göturün gerekirse iğne şeklinde ant. Yapsın kıyamam ben sokaktakileri ant. Le iyileştiriyorum ki 2 güne etki ediyor hemen
Bir sey sorabilir miyim ben de, sokakta baktığım kedilerden birinin kulağında tüy dökülmüş, mantar oldu sanırım. Her gün düzenli gördüğüm bir kedi değil ama hem onu iyileştirmek hem de diğer kedilere bulaştırmaması adına ne yapabilirim? Ne önerirsiniz?

Bir sey sorabilir miyim ben de, sokakta baktığım kedilerden birinin kulağında tüy dökülmüş, mantar oldu sanırım. Her gün düzenli gördüğüm bir kedi değil ama hem onu iyileştirmek hem de diğer kedilere bulaştırmaması adına ne yapabilirim? Ne önerirsiniz?
olyplus mantar kremi var hem insanda hem de kedide etki ediyor ama kremle geçecek kadar ufak çaplı bişey olduğunu düşünmüyorum muhtemelen vücuduna yayılmıştır. benim kedim mantar olmuştu, tüm vücuduna yayılmıştı birkaç kez ilaçlı banyo yaptırdı veteriner, bir de bu kremi vermişti bir ayda anca geçti.

olyplus mantar kremi var hem insanda hem de kedide etki ediyor ama kremle geçecek kadar ufak çaplı bişey olduğunu düşünmüyorum muhtemelen vücuduna yayılmıştır. benim kedim mantar olmuştu, tüm vücuduna yayılmıştı birkaç kez ilaçlı banyo yaptırdı veteriner, bir de bu kremi vermişti bir ayda anca geçti.
Gördükçe sürmeyi deneyeceğim, biraz sevdiriyor kendini ama krem sürmeye kalkınca kaçacak muhtemelen, teşekkürler

Kediler için olan multivitaminlerden alabilirsin hatta diretk eczaneye sor çocuk bağışıklık güçlendiricilerden veriyolar hayvanlar için. hatta bunu veterinere söyle direkt sana ilacın adını söyledin çok geçmiş olsun.

Benim kediminde vucudunda mantar var biyo derma tricobar isimli kremi aldim cogu hayvanda olumlu sonuc vermis bir de eczanelerde travazol diye mantar ilaci satiliyor biraz onu da bi arastirip alabilirsin

Back