- 28 Aralık 2021
- 123
- 39
- 13
- 24
- Konu Sahibi Gaye123456
-
Daha Yeni dopum yapmş Bu sanırım Ve Yavrularını Satmışlar Bunun Biz Aldığmzda Kemikleri Geliyordu elimize sütü göğüslerinden daha Yeni Yeni Çekildi işte İlaç Tedavisine Başladık Vitmnler fln yavrularını Arıyor Olabilr mi kiKısırlaştırdınız mı?
Yeniden kızgınlığa girmiş olabilir. Poposunu kaldırıyor mu? Yavrularını da özlemiş olabilir. Bu sebeple hayvanların doğurtulmaması gerekiyor. Yavrularindan ayrılışları travma onlar için de.Daha Yeni dopum yapmş Bu sanırım Ve Yavrularını Satmışlar Bunun Biz Aldığmzda Kemikleri Geliyordu elimize sütü göğüslerinden daha Yeni Yeni Çekildi işte İlaç Tedavisine Başladık Vitmnler fln yavrularını Arıyor Olabilr mi ki
Yoo totosunu Kaldırmıyo belki de özlüyor YavrularınıYeniden kızgınlığa girmiş olabilir. Poposunu kaldırıyor mu? Yavrularını da özlemiş olabilir. Bu sebeple hayvanların doğurtulmaması gerekiyor. Yavrularindan ayrılışları travma onlar için de.
Mutlaka kısırlaştırma yaptirin. Ayni travmalari yaşamasın. Anneliği tatmak gibi bir duygu tasimiyor hayvanlar. Oyle düşünmeyin.Yoo totosunu Kaldırmıyo belki de özlüyor Yavrularını
Yaaa Tamam Teşekkür ederimmmMutlaka kısırlaştırma yaptirin. Ayni travmalari yaşamasın. Anneliği tatmak gibi bir duygu tasimiyor hayvanlar. Oyle düşünmeyin.
Bilinçli ve öğrenmeye açık bir kedi annesi olduğunuz icin memnun oldum.Yaaa
Yaaa Tamam Teşekkür ederimmmBunu veterinermze de Danışıp Yaptıracağm
Teşekkür ederimBilinçli ve öğrenmeye açık bir kedi annesi olduğunuz icin memnun oldum.
Ne sorunuz olursa bana özelden sorabilirsiniz. Çok araştırıyorum. 2 buçuk senelik kedi annesiyim.Teşekkür ederimBendee ilginiz içn çokça Memnun oldum sağolun
Çok Sağolun ben gibi yeni sahiplenmiş kişiler sizler gibi tecrübeli insanların yardımına İhtiyaç Duyuyor , kedimizin aldığımız günden Beri Asla Sorunları bitmedi tam Bundan Sonra Bişeysi kalmadı diyoruz Hadi Bakalım Başka Bişi Çıkıyor Bi doktorumzla Konu üzernden Geçip gerekeni yapıcaz ArtıkNe sorunuz olursa bana özelden sorabilirsiniz. Çok araştırıyorum. 2 buçuk senelik kedi annesiyim.
Kediniz yavaş yavaş kendini toparlamaya çalışıyor şu anda,daha önce üretim amacı ile kullanmışlar sanırım?Veterinerinizle görüşüp kısırlaştırma için uygun bir zaman belirleyin.Aksi taktirde kediniz her kızgınlığı girdiğinde acı çekecek ve size de rahat vermeyecektir.Kısırlastirdiktan sonra her açıdan çok rahatlayacaksınız.Hem kediniz daha sağlıklı olacak,hem de çarçabuk toparlayacaktır kendini.Sağlıkla yaşasın inşallahÇok Sağolun ben gibi yeni sahiplenmiş kişiler sizler gibi tecrübeli insanların yardımına İhtiyaç Duyuyor , kedimizin aldığımız günden Beri Asla Sorunları bitmedi tam Bundan Sonra Bişeysi kalmadı diyoruz Hadi Bakalım Başka Bişi Çıkıyor Bi doktorumzla Konu üzernden Geçip gerekeni yapıcaz Artık
Teşşekkürr ederimGüzelce besleyin bir süre vitaminlerini ilaçlarını verin bagısıklıgını yüksek tutun. Evden tavuk, balık, et vs haslayın püre haline getirip yas mama yapın. Bağışıklık önemli. Kaliteli mamalar alın. Acana, orijen gb… sonra kan degerlerine hemogram baktırın. Degerler güzel gelirse kısırlaştırın. Kısırlaştırma saglık icin var. Simdilik psikolojik olarak iyi değil belli ki. Ama bagısıklıgının düsmemesi icin oyun oynayın kafasını mesgul edin. Bagısıklık güclendiriciler kullanabilirsiniz. Vedavet, vetomune, viyoimmune, immuneks vs. Ama kullanmadan önce veterinerinize danısın.
SağolunKediniz yavaş yavaş kendini toparlamaya çalışıyor şu anda,daha önce üretim amacı ile kullanmışlar sanırım?Veterinerinizle görüşüp kısırlaştırma için uygun bir zaman belirleyin.Aksi taktirde kediniz her kızgınlığı girdiğinde acı çekecek ve size de rahat vermeyecektir.Kısırlastirdiktan sonra her açıdan çok rahatlayacaksınız.Hem kendiniz daha sağlıklı olacak,hem de çarçabuk toparlayacaktır kendini.Sağlıkla yaşasın inşallah.
Nasil sahiplendiniz bilmiyorum ama yetişkin ve sokakta yaşamış ise ya da kötü basılmış ise dediginiz gibi olmasi cok normal. Yavruyken alıp iyi mama iyi vitaminler ve duzenli vet kontrolü ile uzun ve sağlıklı yaşıyorlar. Bazılarının kronik hastalıkları oluyor tabii. İnsan gibiler işte farkli farkli.Çok Sağolun ben gibi yeni sahiplenmiş kişiler sizler gibi tecrübeli insanların yardımına İhtiyaç Duyuyor , kedimizin aldığımız günden Beri Asla Sorunları bitmedi tam Bundan Sonra Bişeysi kalmadı diyoruz Hadi Bakalım Başka Bişi Çıkıyor Bi doktorumzla Konu üzernden Geçip gerekeni yapıcaz Artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?