Kedim Evde konuşur gibi Ses Çıkarıyor

Gaye123456

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2021
123
39
13
24
Kedim ewde Çok garip sesler çıkarıyor Konuşuyor bildiğiniz yani Suyu Maması herşeyini Tam Tekbir yapıyorum kumu düzenli bi şekilde günde 2 kere bile Alıyorum asla Pis Bırakmıyorum Seviyorum oyunlar Oynamaya Çakışıyorum sıkılıyor mu acaba Die Ama Hep Bi odaya Yada Salona Geçip Acayip bii şekilde sürekkli bağırıyor miyavlamıyo Acayip bii tonla Konuşuyor bildiğinz başına Gelen Var mı acaba neden Böyle Yapıyor

Yeniden kızgınlığa girmiş olabilir. Poposunu kaldırıyor mu? Yavrularını da özlemiş olabilir. Bu sebeple hayvanların doğurtulmaması gerekiyor. Yavrularindan ayrılışları travma onlar için de.

Yeniden kızgınlığa girmiş olabilir. Poposunu kaldırıyor mu? Yavrularını da özlemiş olabilir. Bu sebeple hayvanların doğurtulmaması gerekiyor. Yavrularindan ayrılışları travma onlar için de.
Yoo totosunu Kaldırmıyo belki de özlüyor Yavrularını

Ne sorunuz olursa bana özelden sorabilirsiniz. Çok araştırıyorum. 2 buçuk senelik kedi annesiyim.
Çok Sağolun ben gibi yeni sahiplenmiş kişiler sizler gibi tecrübeli insanların yardımına İhtiyaç Duyuyor , kedimizin aldığımız günden Beri Asla Sorunları bitmedi tam Bundan Sonra Bişeysi kalmadı diyoruz Hadi Bakalım Başka Bişi Çıkıyor Bi doktorumzla Konu üzernden Geçip gerekeni yapıcaz Artık

Güzelce besleyin bir süre vitaminlerini ilaçlarını verin bagısıklıgını yüksek tutun. Evden tavuk, balık, et vs haslayın püre haline getirip yas mama yapın. Bağışıklık önemli. Kaliteli mamalar alın. Acana, orijen gb… sonra kan degerlerine hemogram baktırın. Degerler güzel gelirse kısırlaştırın. Kısırlaştırma saglık icin var. Simdilik psikolojik olarak iyi değil belli ki. Ama bagısıklıgının düsmemesi icin oyun oynayın kafasını mesgul edin. Bagısıklık güclendiriciler kullanabilirsiniz. Vedavet, vetomune, viyoimmune, immuneks vs. Ama kullanmadan önce veterinerinize danısın.

Kediniz yavaş yavaş kendini toparlamaya çalışıyor şu anda,daha önce üretim amacı ile kullanmışlar sanırım?Veterinerinizle görüşüp kısırlaştırma için uygun bir zaman belirleyin.Aksi taktirde kediniz her kızgınlığı girdiğinde acı çekecek ve size de rahat vermeyecektir.Kısırlastirdiktan sonra her açıdan çok rahatlayacaksınız.Hem kediniz daha sağlıklı olacak,hem de çarçabuk toparlayacaktır kendini.Sağlıkla yaşasın inşallah.

Teşşekkürr ederim

Sağolun

Nasil sahiplendiniz bilmiyorum ama yetişkin ve sokakta yaşamış ise ya da kötü basılmış ise dediginiz gibi olmasi cok normal. Yavruyken alıp iyi mama iyi vitaminler ve duzenli vet kontrolü ile uzun ve sağlıklı yaşıyorlar. Bazılarının kronik hastalıkları oluyor tabii. İnsan gibiler işte farkli farkli.

Biz de sokakta kalmış bir yavru kediyi aldık. Umarım mutlu olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…