Turşumla yani kedimle 7-8 ay önce tanıştık, benim için çok özel bi kediydi çok beyefendiydi, asla kimseye zarar vermezdi çok sinirlense bile. O diğer kedilerden çok farklıydı ve benim geldiği günden itibaren herşeyim olmuştu. Artık her şeyimi onunla yapmaya başladım a dan z ye her şeyi.. Beraber gezdik beraber alış verişe çıktık beraber yürüyüş yaptık. Bu yaz ailem 2 haftalığına İstanbula gitmek istediler ben hemen internetten kedilerin yolculuktaki tavırları hakkında yazılar okudum ve orada kedilerin yolculukta daraldıklarını ve susmadıklarını okudum ve haliyle korktum. Ben tek gitsem hiç sorun değil, ailemin vereceği tavır korkuttu beni. Bu nedenle tüm tanıdıklarıma sordum kimse istemedi bende mecburen götürmek zorunda kaldım. Yola çıktık ama ben turşumu kafesinden çıkardım sadece ön taraflara gitmesine engel oldum kısa süre sonra turşum paspasa yattı ve yatış o yatış 12 saat boyunca uyudu tualetini bile yapmadı o gün birkez daha aşık oldum turşuma. Ama geçen hafta bugün nedense ailecek üstümüzde bir yorgunluk vardı ve ben o gün turşumla öğlen 3 e kadar uyudum sonra ailecek o günü uyuma günü olarak ilan ettik bende salak gibi güzel güzel hayaller kurmaya başladım güya öbür gün tertemiz olup süslenip püslenip turşumuda alıp taksime gidicektik bu hayalle girdim duşa gece 11 saat o an gözüm turşuma takıldı korktum sonra zaten annemler burda farkederler diyerek girdim. Çıkmamla kardeşimin turşuyu sorması bir oldu o an salak gibi şaka yapıyo sandım afalladım mutfağa gittim baktım kimsede hareket yoktu sonra yavaş yavaş bir yerde uyuyordur düşüncesiyle balkona gittim yine yoktuaşağıya baktım herşey normaldi tam rahatlıkla içerde kesin diyerek döndüm bir gürültü koptu teyze arabanın atına bakıyodu dilim tutuldu beynim uyuştu içeri gidip aileme haber vermeye çalıştım. Babam indi ben hemen üstümü değişip indim ama babamgil arabaya bindirmiş gidiyorlardı. yollarını gözledim geldiler tam heyecanla kapıya çıktım nerde dedim ablam öldü dedi o an banyoya kapattım kendimi babam eve geldi ve ben hayatımda 2. kez babamın ağladığını duydum birinde babaannem vefat etmişti ben çok küçüktüm 2. si ise turşum öldüğünde. Turşumun kanı koluna bulaşmıştı dişi kırılmış o fındık ağızı hep kan olmuş beli iki yerden kırılmış doktor artık tualetini yapamaz kemikleri kaynamaz eziyet olur felç kalıcak yaşama tutunması çok zor uyutalım demiş ve uyutmuşlar. İçim yanıyo yaşamak istemiyorum o balkona 10 saniye önce gitseydim kurtarırdım ben turşumu çok canı yanmıştır daha 1 yaşına bile girmemişti benim turşum Allah benim belamı versin nasıl yaptım anlamıyorum niye gitmedim balkona anlamıyorum.Öbür gün orda oturan abla bana turşumun balkonda poşetle oynarken dengesiz düştüğü için böyle olduğunu söyledi dahada içim yandı benim turşum oyun oynarken düştü o çamaşır telleri kim bilir ne kadar canını yaktı. Veteriner öldükten sonra içeri götürmüş gömdülermi çöpemi attılar onu bile bilmiyorum kendimi çok yalnız hissediyorum. Ölüp turşumun yanına gitmek istiyorum.
Kusura bakmayın çok uzun yazdım ama gerçekten içim parçalanıyo ne yapacağımı bilmiyorum her an aklımda seneye ygs ye giricem ders çalışamıyorum aklıma geliyo ve ağlamaya başlıyorum, ne zaman dinicek bu acı ne zaman onun olmadığına alışabilicem...
Kusura bakmayın çok uzun yazdım ama gerçekten içim parçalanıyo ne yapacağımı bilmiyorum her an aklımda seneye ygs ye giricem ders çalışamıyorum aklıma geliyo ve ağlamaya başlıyorum, ne zaman dinicek bu acı ne zaman onun olmadığına alışabilicem...