Cnm daha dogurmadim kedim de benimle kalmaya devam ediyor, benle kalacak inşallah canimMerhaba ne yaptınız merak ettim benimde asabi bir kedim var, kesinlikle ben yokken başka odada uyumaz ve kapıyı kapattığımda aynı şekilde bağırıyor. Hamilelikle ilgili beni çok düşündüren bu.
umarım herşey yolunda gider. bebeğin aileden biri olduğunu anlayınca kedi, onu sahiplenecektir. ilk aylarda bebeğin odasının kapısını kapatırsınız. bizim kedi poşetlerden çok korkuyor, kapı koluna astığımda atlamıyor. belki deneyebilirsiniz. ama kedi gerçekten bebek gibi bir şey, benimkisi hep eşimle aramızda uyuyor burnunu saçıma sokuyor. bebek olunca beni bir dolu macera bekleyecek. sizden öneriler alırım artık, sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi. yalnız kedi ile yaşamak onlara vereceğimiz en güzel hediye ve hayat dersi olacak bence.Cnm daha dogurmadim kedim de benimle kalmaya devam ediyor, benle kalacak inşallah canim
Kesinlikle canim, bebek gelmeden sende kediyi ayri yatmaya alıştır benceyoksa cok kıskanır.umarım herşey yolunda gider. bebeğin aileden biri olduğunu anlayınca kedi, onu sahiplenecektir. ilk aylarda bebeğin odasının kapısını kapatırsınız. bizim kedi poşetlerden çok korkuyor, kapı koluna astığımda atlamıyor. belki deneyebilirsiniz. ama kedi gerçekten bebek gibi bir şey, benimkisi hep eşimle aramızda uyuyor burnunu saçıma sokuyor. bebek olunca beni bir dolu macera bekleyecek. sizden öneriler alırım artık, sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi. yalnız kedi ile yaşamak onlara vereceğimiz en güzel hediye ve hayat dersi olacak bence.
çok tatlı:) bu güldürmeleri bile yetiyor ya insana herşeyi unutturuyorKediyi bilmem ama benim de köpeğim var , köpeğim bebeklere aşık , tek sorun emzik kaçırıyor
İnşallah sorun yaşamazsınız sizde ❤❤ Herkese kolay doğumlar diliyorum
o kadar çok uğraştım ki başaramadım. sabaha kadar kapının önünde ağlayıp bağırıyor ve uyutmuyor. işin kötüsü kedimiz olmayınca eşim de orda burda uyuyakalıyor :)onla uyumayı seviyormuş. ah ne olacak halimiz. neyse hamile olduğumda fikri değişir eşimin de bana yardımcı olur kediyi ayrı yatmaya alıştırma konusunda umarım. kedi de bebek gibi nasıl alıştırırsan öyle gidiyor. bebekken alıştı boynumda uyumaya. çocucuğum olunca il değil ikinci gibi olacakKesinlikle canim, bebek gelmeden sende kediyi ayri yatmaya alıştır benceyoksa cok kıskanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?