kedili eve bebek? lohusalık ? deneyimleyenler?

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.192
333
38
merhaba kızlar,
7 aylık hamileyim ve birde kedim var kısırlaştırdık 3 ay önce. biraz asabi bir kedi ve buara aşırı tüy döküyor. bunları hallederim bir şekilde ama şimdi kedimin kapalı kapılara tahammlü yok. ben onu ayrı odada yatmaya alıştırdım yatarken onu odasına koyuyoruz ama sabah 6 da saatim çaldığı an avazı çıktığı kadar bağırmaya başlıyor. şimdi ablamla konuşurken dedi ki gündüz bebek uyurken sende uyumalısın ilk zamanlar yoksa yorgun düşersin. E ben bebekle uyuduğum odanın kapısını kapamak zorundayım bu durumda ve kedim kapıya gelip sürekli bağırır, çok inatçıdır susmaz. O seste ne bebek uyur ne ben normalde kulak tıkacı takıyorum odasında bile bağırsa gece düşünün. kedisi olan doğum yapanlar neler yaptınız bu süreçte ? her kedinin karakteri farklı tabiki ama bu bağırma konusu beni çok düşündürüyor..

Benim iki kedim var hamile kalmadan önce sahiplenmistik ilk zamanlar hep göz onunde tuttuk ucunu de zarar vermediler hic, zamanla alıştılar bakmaya bile gerek kalmadi. İlk zamanlar gözünün onunde dursun sen uyurken o dışarda dursun ve ya bebegin uyurken gunduzleri en azindan sen kedinin bulunduğu odada uyu o da zamanla alisacaktir..

Merhaba ne yaptınız merak ettim benimde asabi bir kedim var, kesinlikle ben yokken başka odada uyumaz ve kapıyı kapattığımda aynı şekilde bağırıyor. Hamilelikle ilgili beni çok düşündüren bu.

Merhaba ne yaptınız merak ettim benimde asabi bir kedim var, kesinlikle ben yokken başka odada uyumaz ve kapıyı kapattığımda aynı şekilde bağırıyor. Hamilelikle ilgili beni çok düşündüren bu.
Cnm daha dogurmadim kedim de benimle kalmaya devam ediyor, benle kalacak inşallah canim

Cnm daha dogurmadim kedim de benimle kalmaya devam ediyor, benle kalacak inşallah canim
umarım herşey yolunda gider. bebeğin aileden biri olduğunu anlayınca kedi, onu sahiplenecektir. ilk aylarda bebeğin odasının kapısını kapatırsınız. bizim kedi poşetlerden çok korkuyor, kapı koluna astığımda atlamıyor. belki deneyebilirsiniz. ama kedi gerçekten bebek gibi bir şey, benimkisi hep eşimle aramızda uyuyor burnunu saçıma sokuyor. bebek olunca beni bir dolu macera bekleyecek. sizden öneriler alırım artık, sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi. yalnız kedi ile yaşamak onlara vereceğimiz en güzel hediye ve hayat dersi olacak bence.

Kediyi bilmem ama benim de köpeğim var , köpeğim bebeklere aşık , tek sorun emzik kaçırıyor :KK68::olamaz:
İnşallah sorun yaşamazsınız sizde ❤️❤️ Herkese kolay doğumlar diliyorum :KK24:

Hamile kalmadan once kızim 15 gunlükken sokağa atmişlar sahiplendim sonra hamile kaldım şimdi kızımı (selinimi)yavrusu saniyor mia selin ağlayınca koşuyor onu öpüyor yanından bir dakika bile ayrılmiyor..kedinin tüm aşıları tamsa sorun olacağını sanmıyorum

umarım herşey yolunda gider. bebeğin aileden biri olduğunu anlayınca kedi, onu sahiplenecektir. ilk aylarda bebeğin odasının kapısını kapatırsınız. bizim kedi poşetlerden çok korkuyor, kapı koluna astığımda atlamıyor. belki deneyebilirsiniz. ama kedi gerçekten bebek gibi bir şey, benimkisi hep eşimle aramızda uyuyor burnunu saçıma sokuyor. bebek olunca beni bir dolu macera bekleyecek. sizden öneriler alırım artık, sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi. yalnız kedi ile yaşamak onlara vereceğimiz en güzel hediye ve hayat dersi olacak bence.
Kesinlikle canim, bebek gelmeden sende kediyi ayri yatmaya alıştır benceyoksa cok kıskanır.

Kediyi bilmem ama benim de köpeğim var , köpeğim bebeklere aşık , tek sorun emzik kaçırıyor :KK68::olamaz:
İnşallah sorun yaşamazsınız sizde ❤❤ Herkese kolay doğumlar diliyorum :KK24:
çok tatlı:) bu güldürmeleri bile yetiyor ya insana herşeyi unutturuyor

Kesinlikle canim, bebek gelmeden sende kediyi ayri yatmaya alıştır benceyoksa cok kıskanır.
o kadar çok uğraştım ki başaramadım. sabaha kadar kapının önünde ağlayıp bağırıyor ve uyutmuyor. işin kötüsü kedimiz olmayınca eşim de orda burda uyuyakalıyor :)onla uyumayı seviyormuş. ah ne olacak halimiz. neyse hamile olduğumda fikri değişir eşimin de bana yardımcı olur kediyi ayrı yatmaya alıştırma konusunda umarım. kedi de bebek gibi nasıl alıştırırsan öyle gidiyor. bebekken alıştı boynumda uyumaya. çocucuğum olunca il değil ikinci gibi olacak:D baya bir ders verdi bana minnoşumuz.

Back
X