• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedilerim ve gebelik

Camelwhite

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
4.563
1.380
333
Merhaba 2 yavru kedi bebeğim var. 3 yaşında da kızım var. Kızıma kardeş düşünüyoruz. Öğrenmek istediğim bilgiler var yardımınız için şimdiden teşekkürler ❤️🙏
1. İlk gebeliğimde toxo negatifti. diyelim gebelik çalışmalarında aktif geçirsem ya da gebelik başlangıcında geçirsem bir sıkıntı yaratır mı? Belki de hiç geçirmeyeceğim bir ihtimal merak ediyorum.
2. Gebelikte 2 kedimin de kum temizliğini eldiven ve maske ile kendim temizlemeye devam etsem sorun yaratır mı?
3. Gebelik öncesi test yaptırmayı düşünüyorum her ihtimale karşı, diyelim bağışıklık kazandım bir süre gebelik çalışmasını ertelemeli miyim?

Kedileriniz aşıları tamsa iyi bakılıyorsa genelde sorun olmuyor. Bebek için çalışmalar basladigi zaman kumu siz temizlemeyin. Eşiniz yardımcı olmaz mı ? Doktorlar hamilelik sürecinde kum ile teması azaltmayı tavsiye ediyor. Eldiven ve maskeyle temizleyip sonrasında hemen ellerinizi yikarsaniz sorunu en aza indirirsiniz. Öncesinde test yaptırmanız güzel olur. Gebelikte geçirmek zararlı diyorlar fakat net bilgi sahibi değilim. O iki minigi benim için öpün 😊

Merhaba 2 yavru kedi bebeğim var. 3 yaşında da kızım var. Kızıma kardeş düşünüyoruz. Öğrenmek istediğim bilgiler var yardımınız için şimdiden teşekkürler ❤🙏
1. İlk gebeliğimde toxo negatifti. diyelim gebelik çalışmalarında aktif geçirsem ya da gebelik başlangıcında geçirsem bir sıkıntı yaratır mı? Belki de hiç geçirmeyeceğim bir ihtimal merak ediyorum.
2. Gebelikte 2 kedimin de kum temizliğini eldiven ve maske ile kendim temizlemeye devam etsem sorun yaratır mı?
3. Gebelik öncesi test yaptırmayı düşünüyorum her ihtimale karşı, diyelim bağışıklık kazandım bir süre gebelik çalışmasını ertelemeli miyim?
Toxo neg ise 2.seceneği yapmamalısınız. Ayrıca uçan tüyler ağız yolu ile bile vücuda girebilir. Bağışıklık kazandı iseniz sorun olmaz

Benim drum direk evde kedi varmı dışkısından kumundan uzak oluyorsun demişti . Benim bir kedim yok bu arada.

Back