E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi canayakxixn
-
kızlar hepimiz kızıyoruz bu insancıklara ama itiraf edin bakalım kac taneniz ben çin malı herhangi bişeyi kapımdan içeri sokmam diyebilir ?
benim evimde asla çin malı iğne bile yok diyen varmı aranızda ?
kızlar bunlara varya en buyuk tepki ve protesto çin malı almamak onları kalkındırmamak ama ne yazıkki hepimiz alıyoruz sagımız solumuz çin malı dolu :umursamaz:
yavrum sana bişi diyimmi, bebeğime çin malı oyuncak almayayım dedim, bi bebe mağazasına gittim playskoolun varillerinden alayım diye, öncesinde bi oyuncakçıda onun daha güzelini görmüştüm ama marka değil diye almadım, sonra eve geldim gayri ihtiyari kutusuna baktım, sence made in neresi yazıyodu kaydirigubbakcemile3 çin malı olmasın dedik playskool aldık çin malı çıktı iyimi, tepki gösteriyoz da adamlar sülük gibi yapışmışlar heryerde çin malı var kafamçokkarıştı
malesef işte yerli ürünlerde sürümden kazansalar fiyatları biraz dengeleseler elin çinlisine muhtaç etmeseler ne iyi olur ama olmuyor işte :1no2:
evet haklısın, bazı hastanelerdeki cihazlar bile çin malıymış biliyomusun -tatlicadiarzu-
yuh diyorum başka bişey demiyorum kafamçokkarıştı
hastalarımızın canıda çinlilerin elinde desene kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?