• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedileri nerdeyse çorba yapacaklardı (Çinlileri Kınıyorum)

kızlar hepimiz kızıyoruz bu insancıklara ama itiraf edin bakalım kac taneniz ben çin malı herhangi bişeyi kapımdan içeri sokmam diyebilir ?
benim evimde asla çin malı iğne bile yok diyen varmı aranızda ?
kızlar bunlara varya en buyuk tepki ve protesto çin malı almamak onları kalkındırmamak ama ne yazıkki hepimiz alıyoruz sagımız solumuz çin malı dolu :umursamaz:

kızlar hepimiz kızıyoruz bu insancıklara ama itiraf edin bakalım kac taneniz ben çin malı herhangi bişeyi kapımdan içeri sokmam diyebilir ?
benim evimde asla çin malı iğne bile yok diyen varmı aranızda ?
kızlar bunlara varya en buyuk tepki ve protesto çin malı almamak onları kalkındırmamak ama ne yazıkki hepimiz alıyoruz sagımız solumuz çin malı dolu :umursamaz:

yavrum sana bişi diyimmi, bebeğime çin malı oyuncak almayayım dedim, bi bebe mağazasına gittim playskoolun varillerinden alayım diye, öncesinde bi oyuncakçıda onun daha güzelini görmüştüm ama marka değil diye almadım, sonra eve geldim gayri ihtiyari kutusuna baktım, sence made in neresi yazıyodu kaydirigubbakcemile3 çin malı olmasın dedik playskool aldık çin malı çıktı iyimi, tepki gösteriyoz da adamlar sülük gibi yapışmışlar heryerde çin malı var kafamçokkarıştı

yavrum sana bişi diyimmi, bebeğime çin malı oyuncak almayayım dedim, bi bebe mağazasına gittim playskoolun varillerinden alayım diye, öncesinde bi oyuncakçıda onun daha güzelini görmüştüm ama marka değil diye almadım, sonra eve geldim gayri ihtiyari kutusuna baktım, sence made in neresi yazıyodu kaydirigubbakcemile3 çin malı olmasın dedik playskool aldık çin malı çıktı iyimi, tepki gösteriyoz da adamlar sülük gibi yapışmışlar heryerde çin malı var kafamçokkarıştı

malesef işte yerli ürünlerde sürümden kazansalar fiyatları biraz dengeleseler elin çinlisine muhtaç etmeseler ne iyi olur ama olmuyor işte :1no2:

Adamlar o kadar kalabalık ki yiyecek kaynaklarında kıtlık yaşıyorlar herhalde, herşeye potansiyel yiyecek olarak bakıyorlar. Olay beni de üzdü,amaaaaaa kediler savunmasız ve sevimli hayvanlarda, inekler değil mi? Ne biliyim tavuklar, kediler kadar sevimli değiller diye ölmeyi hak mı ediyorlar?

Bir yemedikleri b.... kaldı yakında onuda yiyecekler eminim ki. Ne pis boğazlılar bunlar ya.:mymeka:

Yemeği şu incecik çubuklarla yerlerse olacağı budur. Aç kaldıklarından dolayı ne yiyeceklerini şaşırıyorlar herhalde.CADIARZU:oklava:

Yakında bunlar birbirlerini de yerler az kaldı.:1ninca:

hiç şaşırmadım bu çinliler yer...ceninleri bile yedikden sonra....yer onlar herşeyi ve dünyadada
üretikleri basit ürünlerle söz sahibi olurlar...haklsınız kızlar en ünlü marklar bile orada üretim yaptırıyor artık mağazaya git ürüne bak....made in chıne yazısı görmek kaçınılmaz oldu artık...:umursamaz:

ne beklenebilir ki bu adamlardan ,anne karnında kürtaj ile alınan bebekleri bile yiyen iğrenç yaratık bunlar kedi mi yemeyecekler..

:kızgın:allah ıslah etsin bu çinlileri :oklava::oklava: ne bulsalar yiyorlar :1shok: yakında birbirlerinide yer bunlar yamyam gibi ıyyyyyyy