- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
AfferimSöyledigim gibi, o hakareti yapacagıma hiçbir şey yollamam daha iyi.
Aynen senin gibi fusunuyorum. Ben calisan insanin ac kalmayacagini, acsa da cocuk yapmamasi gerektigini dusunuyorum.Benim önceliğim de bazen hayvanlar olabiliyor. Lanet olsun içimdeki insan sevgisizliğine.
Şimdi düşünüyorum da ben bu aileye yardım etmek istesem, kediler için para yerine mama yollarım. Çocuk için de para yollarım. Bu aileye 650 lira para yollanmış. O para o çocuğun yemek masraflarını kaç ay kaşılar. Kediler de mamalarla aylarca tok kalabilir. Sorun tam olarak ne burada? 2 paket kedi maması ve 2000 lira yardım mı gelmeliymiş?
Ben ailenin tutumunu beğenmedim. Kediye gelen mama bu kadar batacaktıysa Bakmasınlar.
Hayvanlara değer veren bir aile olsaydı 650 lira para ve kedilere aylarca yetecek mamaya sitem etmezlerdi.
Anlayamıyorum.
Hem hayvanlar para kazanıp yavrularına yemek de alamıyor. Kıyas yapılmaz ama...
Keşke evi Arabası olan halkımız devlet yardımlarına tamah edip sosyal yardımları suistimal etmese de, biz de insanlara gerçekten güvenip üzülebilsek, gercekten ihtiyaç duyanlara yardım ulaştırabilsek.
daha önemlisi bebekle kediler aynı ortamda olacaksa kediler aşılanmalı allah korusun bebeğe zararAynen senin gibi fusunuyorum. Ben calisan insanin ac kalmayacagini, acsa da cocuk yapmamasi gerektigini dusunuyorum.
Olmus bir kere donusu yok, ama kedilere hic yardim gitmesn hep onpara verilsin gibi olmus
Yok bir sey olmaz. Eskiden koylerde asi falan mi biliyorlarmis?daha önemlisi bebekle kediler aynı ortamda olacaksa kediler aşılanmalı allah korusun bebeğe zarar
canım bizimde kedimiz vardı,aşılatıyorduk,köylerdeki kediler şimdikiler gibi sırnaşık değildiki:)yabaniydi küçükken bir defa gitmiştik oradan hatırlıyorum:)Yok bir sey olmaz. Eskiden koylerde asi falan mi biliyorlarmis?
Biz de asi yaptiriyoruz ama ben cocuklugumdan itibaren asisiz sokak kedileri ile buyudum. Evet riski var ama bebeklikten itibarende bagisiklik kazanmaya yardimci. Bu risk kucuk cocuklarda daha yuksek. Bagisiklik olmamasindancanım bizimde kedimiz vardı,aşılatıyorduk,köylerdeki kediler şimdikiler gibi sırnaşık değildiki:)yabaniydi küçükken bir defa gitmiştik oradan hatırlıyorum:)
bizade dr öyle dedi,6 yaştan önce bağışıklık sistemi tam gelişmezmiş,şans işte rabbim korusun risk almamak gerek,belediye aslında ücretsiz aşılayabilir,çağırsalar ilgilenirler bence,Biz de asi yaptiriyoruz ama ben cocuklugumdan itibaren asisiz sokak kedileri ile buyudum. Evet riski var ama bebeklikten itibarende bagisiklik kazanmaya yardimci. Bu risk kucuk cocuklarda daha yuksek. Bagisiklik olmamasindan
aga kimsede dememiş ki o çocuk madem aç, başkasından gelecek 3 kuruşa muhtaç niye yaptınız diye. çocuğun mama parasını ben vereceksem, çocuğu da bana versinler o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?