• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kediler, oğlumdan daha şanslı'

Benim önceliğim de bazen hayvanlar olabiliyor. Lanet olsun içimdeki insan sevgisizliğine.
Şimdi düşünüyorum da ben bu aileye yardım etmek istesem, kediler için para yerine mama yollarım. Çocuk için de para yollarım. Bu aileye 650 lira para yollanmış. O para o çocuğun yemek masraflarını kaç ay kaşılar. Kediler de mamalarla aylarca tok kalabilir. Sorun tam olarak ne burada? 2 paket kedi maması ve 2000 lira yardım mı gelmeliymiş?
Ben ailenin tutumunu beğenmedim. Kediye gelen mama bu kadar batacaktıysa Bakmasınlar.
Hayvanlara değer veren bir aile olsaydı 650 lira para ve kedilere aylarca yetecek mamaya sitem etmezlerdi.
Anlayamıyorum.
Hem hayvanlar para kazanıp yavrularına yemek de alamıyor. Kıyas yapılmaz ama...
Keşke evi Arabası olan halkımız devlet yardımlarına tamah edip sosyal yardımları suistimal etmese de, biz de insanlara gerçekten güvenip üzülebilsek, gercekten ihtiyaç duyanlara yardım ulaştırabilsek.
Aynen senin gibi fusunuyorum. Ben calisan insanin ac kalmayacagini, acsa da cocuk yapmamasi gerektigini dusunuyorum.

Olmus bir kere donusu yok, ama kedilere hic yardim gitmesn hep onpara verilsin gibi olmus

Aynen senin gibi fusunuyorum. Ben calisan insanin ac kalmayacagini, acsa da cocuk yapmamasi gerektigini dusunuyorum.

Olmus bir kere donusu yok, ama kedilere hic yardim gitmesn hep onpara verilsin gibi olmus
daha önemlisi bebekle kediler aynı ortamda olacaksa kediler aşılanmalı allah korusun bebeğe zarar

canım bizimde kedimiz vardı,aşılatıyorduk,köylerdeki kediler şimdikiler gibi sırnaşık değildiki:)yabaniydi küçükken bir defa gitmiştik oradan hatırlıyorum:)
Biz de asi yaptiriyoruz ama ben cocuklugumdan itibaren asisiz sokak kedileri ile buyudum. Evet riski var ama bebeklikten itibarende bagisiklik kazanmaya yardimci. Bu risk kucuk cocuklarda daha yuksek. Bagisiklik olmamasindan

Biz de asi yaptiriyoruz ama ben cocuklugumdan itibaren asisiz sokak kedileri ile buyudum. Evet riski var ama bebeklikten itibarende bagisiklik kazanmaya yardimci. Bu risk kucuk cocuklarda daha yuksek. Bagisiklik olmamasindan
bizade dr öyle dedi,6 yaştan önce bağışıklık sistemi tam gelişmezmiş,şans işte rabbim korusun risk almamak gerek,belediye aslında ücretsiz aşılayabilir,çağırsalar ilgilenirler bence,
bizim burada millet kedileri sokaktan toplayarak kısırlaştırmaya götürmüştü ücretsiz:KK53::KK53:

Hayvanseverler, adı üstünde hayvanları seven insanlar olarak, hayvanlara yardım göndermişler. Diğer insanlar niye ellerini kavuşturacaklarına bebeğe yardım göndermemişler peki?

Yani hayvanseverlere laf edene kadar insanseverlere etmek lazım şu haberde, birileri elini taşın altına koyarken kenardan izleyip bir de söylenmenin nesi makul diye.

Gerçekten bazen sinir oluyorum. Yavru kedilere gönderilen mamalar neden bu kadar rahatsız ediyor insanları. Erzak ve bir miktar para da gönderilmiş ee daha ne ? Sorun nerede tam olarak ? Ailenin bunu düşünmesi saçma bir kere. Demek ki beklentilerini karşılamamış gönderilenler.. Haber yapılırken yoksul aile kedi sahiplendi diye yapılmış bu durumda kedilere mama gönderilmesi normal değil mi.
İnsan sevmeyenler hayvan sevemez denmiş birde yoo aksine insanları sevmeyenler hayvanları daha çok seviyor..
Durumları yok baba 58 yaşında ama 10 aylık bebekleri var madem bakamayacaksınız yapmayın. Kedilere gelen mamalar madem sizi rahatsız edecek verin kedileri sahiplendirin..

yok benim anlamadigimm , hayvanlara yardim edenleri neden tuhaf karsiliyorlar , hayvanlarin yasamaya hakki yokmu , onlar muhtac ama insanoglu beyni var madem maddi durumun kötü cocuk yapmaa arkdasim bir degil kac tane birde,...fakirlige bolca cocuk getiriyorlaar ...bunumu desteklicem ??
cinsel korunma yollarini bi zahmet ögrensinler ,

Bu haberi yapanı bulursam......

Bu kafa yapısının ben taa...

Eski bakan Taner Yıldız da Suriye'de yaşanan duruma kayıtsız kalan batı dünyasına ithafen demişti ki, panda evlat ediniyorlar, fok evlat ediniyorrrlaaar, niye insanlara yardım etmiyorlar?? Ya bakan amca bu duyarlılığı göstermiş insanlar her şeye yetişmek zorunda mı, yetişebilir mi? Nerden biliyosun yardım etmediklerini ayrıca.

Biz ailece sürekli sokak hayvanlarını koruyup kolluyoruz, onlara yardım ediyoruz. Şu anda ramazan yardımı yapacak aile bulamıyoruz. Tüm eş akraba dostlara haber ettik, muhtarlık muhtarlık gezdik, bekliyoruz hala. Mutlaka bir yerde var muhtaç birileri ama bulamadığımız için biz mi suçluyuz???

Back
X