- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
Merhaba , yanlış besleniyorsun ki basenlere yağ depoluyor çok sıkı olmayan yediklerini bıçak gibi kesmeyen bir diyet ile günde 4 km yürüyüş veCanım selam benimde sorunum basenler bacaklarım nasıl hareketlerle eritebilirim belim incecik ama basenlerin maşallağı var diyebilirim:)İlgilenirsen çok sevinirim
merhaba kedicimKedidirKedii , konuyu takip etmeye devam ediyorum , hatta dün sonunda baştan sona tüm mesajları okudum :) paylaşımların için tekrar teşekkürler.
Benim merak ettiğim bir konu var : Esneme . Bu konutla alakalı genel bir yazı yazabilir misin acaba ? Aslında merak ettiklerim şunlar :
Soru 1:Benim vücudum esnek değil , esneme egzersizleriyle daha esnek hale gelmem mümkün mü?
Soru 2:Ne sıklıkla yapılmalı ? Yani her spor yaptıktan önce/sonra mı ?
Soru 3 : Yoga bunun için alternatif olabilir mi?
gibi gibi :)) Bu konudaki düşüncelerini merak ettim duymak isterim açıkçası.
Ya balım :)) Bak sana verdiklerim dışında programa kalkışma daha çok video kas doku yırtılmasına sakatlanmana sebep olur. Düzenli şekilde yaparsan yaza istediğin vücuda kavuşursun.Tamam ama bacaklar icin o kadar yeterli olur mu ki? Daha fazla yapsam sonucta en sorunlu orasi
Canım merdiven çıkmak kalça büyğtür denir.Sence doğrumu..Allahım allahım havalar bulutlu her an yağmur yağa bilir ama bizi durdurur mu ? Asla 3 km yürdükten sonra toplam 200 basamak olan yukuş yukarı merdivenler kondisyon arttırmakta bire bir ben duramadan çıkmaya çalışıyorum genelde 100 de bir 30 saniye dinleniyorum devam ediyorum 2 kere inip çıkıyorum hadi başlayalım ? :)
Hahahahahha kim demiş onu yahu şunu bir anlayın kas oluşumu kalça büyümesi karın kasları bacak kasları kol kasları vücudunuzda ki her kas beslenme şeklinize bağlıdır. 15-20 kg ağırlıkla çalışmıyorsak normalin dışında kas asla oluşmaz oluşamazCanım merdiven çıkmak kalça büyğtür denir.Sence doğrumu..
Kısa ama etkiligünaydınnn
bir türlü spora başlayamıyorum. Resimler ve paylaşımlar için teşekkür etmek istedim. İyi ki varsınızzz
Kedicim seni çok rahatsız etmeden bir soru sormak isterim. Callenetics evo var ben onu yapmayı düşünüyorum. Fikrin nedir? Kilo vermeye çalışıyorum. Aynı zamanda sıkılaşmış olurum yada başka bir önerin var mı? Bebeğimden dolayı çok waktim olmuyor kısa ama etkili olsun egzersizler olur mu???
Kuzuuumm seni unutmadım vaktim olmadı yarın senin için bir yoga yazısı çok detaylı yazacağım ve yoga grubu kuracağımKedidirKedii tamam Kedi'cim bekliyorum, cevabın için de çok teşekkürler :)
Yani aslında bende böyle düşünüyordumFakat kafam karışmıştı..TeşekkürlerHahahahahha kim demiş onu yahu şunu bir anlayın kas oluşumu kalça büyümesi karın kasları bacak kasları kol kasları vücudunuzda ki her kas beslenme şeklinize bağlıdır. 15-20 kg ağırlıkla çalışmıyorsak normalin dışında kas asla oluşmaz oluşamazMerdiven çıkmak kondisyonumu arttırıyor ve daha çok kalori yaktırıyor :)
tamam canım, yoğun oldugunu tahmin ediyordum zaten, uygun oldugun bir zaman yazarsın ben burayı takip ediyorum zaten, tekrar tesekkurler canım öpüyorum xoxoKuzuuumm seni unutmadım vaktim olmadı yarın senin için bir yoga yazısı çok detaylı yazacağım ve yoga grubu kuracağım
Dert yakmak KALORİ YAKMAZ !ühühühühü çok moralim bozuk zayıflamak ve fit bir vücut istiyorum(( ama motivasyon 0
boyum 169 kilom ise 71 ama görütüm sanki 85 gibi((( kalça genişliğim 112 düşünün yani ühühühüühüh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?