- 20 Aralık 2020
- 395
- 493
- 53
- Konu Sahibi MaysaveBulut
-
ben 5 yılda bir düzenli kuduz aşısı olurum çünkü kedilerle çoook haşır neşirim illa ısırıyor birisiArkadaşlar merhaba,
İki gün önce Cafede kediye pizza verirken elimi tırmaladı aslında minik bir tırmık izi ama kanadı
Karşıda eczane vardı oraya gidip yıkadım eczacı kadın baticon falan sürdü sağolsun.
Sonra sokak kedisi olduğu için gittim hastaneye kuduz ve tetanoz aşısı yaptılar toplam 4 doz kuduz olacağım (yarın II.doz)
Şuan hâlâ sersemlik, çarpıntı var ve sağ çenem kasılmış ağzımı açamıyorum ağrıyor
Kuduz aşısı mı, tetanoz aşısımı hangisi yan etki yapıyor çene kasım ağrıyor böyle bir etki yaşayan oldu mu?
Bilgisi olan var mı?
Teşekkür ederim
bu arada arkadaş kuduza hiç benzemiyor maşallah kunduz gibi daha çok <3Arkadaşlar merhaba,
İki gün önce Cafede kediye pizza verirken elimi tırmaladı aslında minik bir tırmık izi ama kanadı
Karşıda eczane vardı oraya gidip yıkadım eczacı kadın baticon falan sürdü sağolsun.
Sonra sokak kedisi olduğu için gittim hastaneye kuduz ve tetanoz aşısı yaptılar toplam 4 doz kuduz aşısı olacağım (yarın II.doz)
Şuan hâlâ sersemlik, çarpıntı var ve sağ çenem kasılmış ağzımı açamıyorum ağrıyor
Kuduz aşısı mı, tetanoz aşısımı hangisi yan etki yapıyor çene kasım ağrıyor böyle bir etki yaşayan oldu mu?
Bilgisi olan var mı?
Teşekkür ederim
Fail ektedir :)
2 yılda bir kuduz 5 yılda 1 tetanoz oluyor hiç böyle bişi yaşamadım.Tetanoz’dan şüpheleniyorum çenem ağrıyor hamileyken 2 doz vurmuşlardı hiç böyle olmamıştım acaba kuduz ile birlikte ağır mı geliyor pazardan bu yana yatıyorum yatak döşek
O kadar cok sokak kedisi tarafindan cizildim ki. Hic asi falan yaptirmadim
Hamileyken teranoz oldum ama Allahım dayak yemişimde kaslarım ağrı sızıiçinde gibi geçti günlerimArkadaşlar merhaba,
Sonra sokak kedisi olduğu için gittim hastaneye kuduz ve tetanoz aşısı yaptılar toplam 4 doz kuduz aşısı olacağım (yarın II.doz)
Bilgisi olan var mı?
Teşekkür ederim
Yaaaa böyle faile can kurban haşin bakışlımArkadaşlar merhaba,
Bilgisi olan var mı?
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?