Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hayvan hakları aktivistiyim, ne kadar çok hayvanla ugrastigimi tahmin edersiniz)) kedi köpek piresi asla insana bulasmaz. köpeklerimi sokaktan sahiplendigimde o pireli halleriyle dis parazit ilacini yaptirana kadar salonda koyun koyuna uyumustum. saclarim rastali bu arada. demem o ki o pireler bana ve evime bulasmadiysa size asla bulasmaz. zaman zaman yer bulamadigim sokak kedisi, köpegi ne varsa eve aliyorum. evde asla pireye denk gelmedim. evinize sans eseri pire dusse bile yasamaz. yasayacak ortam bulamaz. yani hayvan piresinden bahsediyorsak...
Bizzatihi kendi oz hayvanlarimdan dolayi pirelendik evde iki kopek iki kedim var, nufus kalabalik yani.
Kediyi kopegi mecbur ilacladik, evi ozellikle cocuklarin yataklarini duzenli temizledik. Kimyasal sevmediğim icin beyaz sirkeyle devamli yer sildik. Benim bacaklarimdaki minik pire isiriklari disinda kazasiz belasiz atlattik.
Babam o kadar sansli olamadi. Bahçesini pire sardi, aylarca ciddi kimyasal profesyonel ilaclamalar yapildi da anca kurtuldu.
Senin evde kedi kopek olmadığı icin pire evde cirit atmaz. Ara sira ustunden basindan duser eve boyle. Yerleri guzelce sil, kedinin temas ettigi kumas yatak vs varsa onları yika. Cok da dert etmeyin.
Konuyu çok hafife almışsınız. Yıllar önce yeşillik bir yerde durup valizden eşya alırken pire gelmiş üstüme. Kasinmaktan ve kabatmaktan perişan olmuştum. O pirecik bana hiç sevimli gelmedi
kedi piresi insanda ya da evde çoğalıp yaşamaz , evde tutunacağı kedi arar yoksa tutunmaz.sirkeli suyla silinir ev o yüzden yapmıştır gerçekten işe yarar mı bilmiyorum ama ben genelde zaten viledaya sirke koyarım , evde kedim var aşıları da tam, herhangi bi pire problemimiz yok