• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedicik Tülay Kumaşçı Mevlana'ya hakaret etti

Vatanseverr

Erva'm❤
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
3.752
9.414
108
tulay_166.jpg

Adnan Oktar'ın kediciği olarak bilinen Tülay Kumaşçı, Twitter hesabından tepki çeken paylaşımlarda bulundu.

Kumaşçı, Mevlana'nın Türk düşmanı olduğunu ve sapık anlatımlarının olduğunu iddia edip, paylaşımlarıyla Mevlana'ya hakaret etti.

tulay-kumasci_7255.jpg

tulay-kumasci_1036.jpg

tulay_5664.jpg

http://www.ensonhaber.com/kedicik-tulay-kumasci-mevlanaya-hakaret-etti-2016-01-04.html

Peki bu kedicik Adnan oktarla ne yapıyormuş?:KK59:
Adnan Oktar haremağası mıymış?

bu ne ya,mesnevi de böyle şeyler mi var daha neler?
Var canım evet :)

Neyse konu o değil de sanırsın kendileri iyi bir b.... tutmuş Mevlana'ya çamur atmış :))

Bunu genelde selefi salihinler nami diğer vahabiler yapar ama bunlarda vahabi tiynetide yok, ne oldukları belli bile değil

Pavyon ortaminda teblig yapıyor zerzavatlar :)))

Var canım evet :)

Neyse konu o değil de sanırsın kendileri iyi bir b.... tutmuş Mevlana'ya çamur atmış :))

Bunu genelde selefi salihinler nami diğer vahabiler yapar ama bunlarda vahabi tiynetide yok, ne oldukları belli bile değil

gerçekten mi? yani bu alıntılar cidden mesneviden mi yapılmış? kontes yılın ilk şokunu yaşıyorum şu an.

konu kapanır. adnan hocayla alakalı konular kapanıyor . yasak çünkü

Son düzenleme:
gerçekten mi? yani bu alıntılar cidden mesneviden mi yapılmış? kontes yılın ilk şokunu yaşıyorum şu an.
Şimdi kadesa mesneviyi alıp eline okuman lazım

Bana sorarsan Mevlana ile aram pek iyi değildir tasavvufi konularda Sufist bir yaklaşım tarzı olan kişilerle fikir ayrılığım var ama Mevlana'nin bir Teymiyye bir Hasan el Benna ya da bir başka fıkıh aliminin yazdığı reddiye ile ancak elestirilebilmesine mantıklı bakarım

Böyle daha ne yazdığını,okuduğunu bilmeyen pavyon kültüründen bozma programlarıyla sözde tebliğ yapan kişiler Mevlana'yi son elestirecek kişilerdir

Bana sorarsan Mevlana ile aram pek iyi değildir tasavvufi konularda Sufist bir yaklaşım tarzı olan kişilerle fikir ayrılığım var ama Mevlana'yi bir Teymiyye bir Hasan el Benna ya da bir başka fıkıh aliminin yazdığı reddiye ile ancak elestirilebilmesine mantıklı bakarım

Böyle totosu kırıkların daha ne yazdığını,okuduğunu bilmeyen pavyon kültüründen bozma programlarıyla sözde tebliğ yapan kişiler Mevlana'yi son elestirecek kişilerdir

Hatta mesnevi için Husamettin Celebi turetmesi bile deniliyor,muallak bir durum

anladım.ben bir ara mevlanaya takmıştım kafayı hatta mesneviyi de okumaya başlamıştım.ama öyle bir anda okunacak bir yapıt değil.

Bana sorarsan Mevlana ile aram pek iyi değildir tasavvufi konularda Sufist bir yaklaşım tarzı olan kişilerle fikir ayrılığım var ama Mevlana'nin bir Teymiyye bir Hasan el Benna ya da bir başka fıkıh aliminin yazdığı reddiye ile ancak elestirilebilmesine mantıklı bakarım

Böyle daha ne yazdığını,okuduğunu bilmeyen pavyon kültüründen bozma programlarıyla sözde tebliğ yapan kişiler Mevlana'yi son elestirecek kişilerdir
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

insan bir önce kendine bakar yahu.. kedicikler bunlarıda dinleyen varmı...??? takip edip ciddiye alan varmı..ama siz,siz olun buraya fazla yorum yapmayın avukatları her yerde adnanın..

bu ne ya,mesnevi de böyle şeyler mi var daha neler?
Mesnevi 6 cilttir canım Mevlana vefat ettikten sonra karalamak ve unutturmak için başkaları tarafından sapkınca düşünceler içeren yedinci cilt yazılıp mevlananın mesnevisi diye yayınlamışlar
Bu ispatlandı ancak işine gelenler bu durumu hala kullanıyorlar

Mesnevi 6 cilttir canım Mevlana vefat ettikten sonra karalamak ve unutturmak için başkaları tarafından sapkınca düşünceler içeren yedinci cilt yazılıp mevlananın mesnevisi diye yayınlamışlar
Bu ispatlandı ancak işine gelenler bu durumu hala kullanıyorlar
Hüsamettin Çelebi adı sıkça anılır evet

Back