Ben de o elekli paspaslardan kullanıyorum, 100'de 100 olmasa da %70 azaltı diyebilirim (evde 4 kedi var). Tüy sorununa en iyi çözüm düzenli taramaktır, yavru iken alıştırırsanız daha iyi çünkü genelde büyüdükten sonra pek hazetmiyorlar. Ayrıca o bahsettiğiniz eldivenlerden ben aldım ama böyle kadife gibi olanlardan aldım internette bulabilirsiniz, resmini de gönderiyorum. Resmen bir mucize, harika temizliyor, ve bir de kolay, tavsiye ederim. Ayrıca kıyafet üzerine yapışan tüyleri ise rulo ile temizleyebilirsiniz ama temizlenmeyenler maalesef çamaşır makinesinde de diğer çamaşırlara yapışıyor ve kıyafetler genellikle tüylü çıkıyor. Bunun için pahalı ama kesin çözüm kurutma makinesi. Bizim 4 kedimiz var, çamaşır asacak yerimiz de kısıtlı olduğu için tavsiye üzerine kurutma makinesi aldık taksitli. İnternette olumlu yorumlar okudum, tam inanmadım, kurutma makinesi kullanan hayvan sahiplerine sordum hepsi tavsiye etti. Ben de sonuçtan memnun kaldım, çamaşır ve kıyafetlerde tüy derdinden böyle kurtuldum diyebilirim.
Eki Görüntüle 2586081