- 22 Ekim 2023
- 6
- 0
- 39
-
- Konu Sahibi DeryaDeniz38
5 yaşındaki kızım kediyle oynarken kuyruğunu çekmiş kedi koluna tırnağını batırmış ve kanatmis doktora götürdük hemen kuduz aşısı yaptılar 3 doz daha yapılacak 4 doza tamamlanacak yaptırdıktan sonra pişman oldum yaptirmasamiydim diye pişman oldum çevremdeki kişiler de keşke yaptirmasaydin ne varki onda deyince pişmanlığım arttı aşı da ateş ve halsizlik yaptı zararmi verdim kızıma gereksiz yeremi evham yaptım çok üzgünüm aşının zararı olurmu acaba yanlismi yaptım
5 yaşındaki kızım kediyle oynarken kuyruğunu çekmiş kedi koluna tırnağını batırmış ve kanatmis doktora götürdük hemen kuduz aşısı yaptılar 3 doz daha yapılacak 4 doza tamamlanacak yaptırdıktan sonra pişman oldum yaptirmasamiydim diye pişman oldum çevremdeki kişiler de keşke yaptirmasaydin ne varki onda deyince pişmanlığım arttı aşı da ateş ve halsizlik yaptı zararmi verdim kızıma gereksiz yeremi evham yaptım çok üzgünüm aşının zararı olurmu acaba yanlismi yaptım
Geçen yıl kızımı sokak kedisi tırmaladı bütün aşısını yaptırdım, bir kaç ay önce de oğlumu aynı şekilde tırmaladı yine sokak kedisi yine yaptırdım yine olsa yine yaptırırım tabi ki.5 yaşındaki kızım kediyle oynarken kuyruğunu çekmiş kedi koluna tırnağını batırmış ve kanatmis doktora götürdük hemen kuduz aşısı yaptılar 3 doz daha yapılacak 4 doza tamamlanacak yaptırdıktan sonra pişman oldum yaptirmasamiydim diye pişman oldum çevremdeki kişiler de keşke yaptirmasaydin ne varki onda deyince pişmanlığım arttı aşı da ateş ve halsizlik yaptı zararmi verdim kızıma gereksiz yeremi evham yaptım çok üzgünüm aşının zararı olurmu acaba yanlismi yaptım
Küçük kızımı da köpek ısırmıştı ama küçüktü hemen doktora gittik5 yaşındaki kızım kediyle oynarken kuyruğunu çekmiş kedi koluna tırnağını batırmış ve kanatmis doktora götürdük hemen kuduz aşısı yaptılar 3 doz daha yapılacak 4 doza tamamlanacak yaptırdıktan sonra pişman oldum yaptirmasamiydim diye pişman oldum çevremdeki kişiler de keşke yaptirmasaydin ne varki onda deyince pişmanlığım arttı aşı da ateş ve halsizlik yaptı zararmi verdim kızıma gereksiz yeremi evham yaptım çok üzgünüm aşının zararı olurmu acaba yanlismi yaptım
en dogru seyi yaptirmissiniz cevrenize kulak asmayin lutfen zira kuduzun dönüsu yok5 yaşındaki kızım kediyle oynarken kuyruğunu çekmiş kedi koluna tırnağını batırmış ve kanatmis doktora götürdük hemen kuduz aşısı yaptılar 3 doz daha yapılacak 4 doza tamamlanacak yaptırdıktan sonra pişman oldum yaptirmasamiydim diye pişman oldum çevremdeki kişiler de keşke yaptirmasaydin ne varki onda deyince pişmanlığım arttı aşı da ateş ve halsizlik yaptı zararmi verdim kızıma gereksiz yeremi evham yaptım çok üzgünüm aşının zararı olurmu acaba yanlismi yaptım
Teşekkür ederim biraz içimi rahatlattiniz sizin çocuklarınız kaç yaşındaydı aşı olduğunda birazda küçük diye üzüldüm ablam da bugün boşuna çocuğu hasta etmişsin kedi timalamasindan hasataneye götürmek hiç aklıma gelmezdi çok abartmissin dedi benim vicdan azabım dahada arttıGeçen yıl kızımı sokak kedisi tırmaladı bütün aşısını yaptırdım, bir kaç ay önce de oğlumu aynı şekilde tırmaladı yine sokak kedisi yine yaptırdım yine olsa yine yaptırırım tabi ki.
Sağlık konusu ihmale gelmez hele bilip bilmeden boş konuşanlara hiç aldırış etmeyin.
Rica ederimTeşekkür ederim biraz içimi rahatlattiniz sizin çocuklarınız kaç yaşındaydı aşı olduğunda birazda küçük diye üzüldüm ablam da bugün boşuna çocuğu hasta etmişsin kedi timalamasindan hasataneye götürmek hiç aklıma gelmezdi çok abartmissin dedi benim vicdan azabım dahada arttı