• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi sahipleri dikkat!

:53: çok geçmiş olsun, Allah'tan birşey olmadan kurtulmuş pisicik

çok dikkat etmek lazım ya çok korkuyorum birgün gözümden kaçan birşey olacak diye :50:

Çok sağolun, çok şükür kurtuldu yaramazım:46:
O zamandan beri etrafında başına iş açabilecek bir şeyler olmaması için çok dikkat ediyorum. Bir noktadan sonra çocuğu gibi oluyor insanın, ama ne kadar dikkat edersek edelim yaramaz çocuklar gibi olduklarından böyle aksilikler gelebiliyor başlarına. Eminim siz de elinizden geleni yapıyorsunuzdur, kimsenin kediciğinin başına gelmesin böyle aksilikler, insan ne yapacağını şaşırıyor:(

3 kedim var en büyük hobileri cam pervazlarında gezmek giriş katına taşındık bu yaz sürekli kontrol sayım halindeyiz her biri 2-3 sefer arabaların üstlerine atladı biri parka vınladı yabancı bir kedi başında çok korkmuştum

Kedim geçenlerde tüylerini koltuktan temizlemek için aldığım rulonun tüylerle kaplı kağıdından bir kısmının tadına baktı. ağzından alacağımı anlayıp direkt yuttu, yakalayamadım. hani oyun yaptığını sanıyor bir de. bildiğin çocuk; inadına yapıyor eşek çocuk :)

kediler kadar meraklı bir canlı görmedim. özellikle bir şeyi "yapma" dediğinizde inadına yapıyor ve sonucunda olumsuz sonuçlarla karşılaşıyoruz.
bu arada benim kedim kısırlaştırma ameliyatından sonra kilo almaya başladı :) çok hareketli idi bu nedenle zayıftı. hekim biraz durgunlaşır ve kilo alır demişti ameliyattan sona. öyle durgunlaşmadı :D ama kilo aldı. kafası kocamanlaştı. 1 yaşında 2 kiloyu az geçiyordu şimdi 3 kilo olmuştur sanırım.
royal canin kısırlaştırılmış kedi maması kullanıyoruz. arada bir de ödül olsun diye ton balıklı yaş mama alıyoruz ayda bir gün veriyoruz.
tabiki biz uyurken mutfakta masanın üstündeki kemirdiği ekmek parçalarını saymazsak :) kedi her yerde kedi.

Back
X