Her benziklikte olmuyor maalesef yaaÇok hızlı koştu biz indiğimizde bizde koştuk ama bulamadık bi yere çarpmış olabilir diye de baktık ama bahçe tarzı vs bişey yok zaten etrafta. Umarım bişey olmamıştır. Mama için marketler kapandı benzinlikte bulursam alırım dedi. Benzinliklerde var mıdır mama
Yok bulunduğumuz mahallede binalar dip dibe sokaklar da dar bahçe vs yok etraftaBitki varsa diplerine baktınız mı? Tarla tarzı ağaç dibi yada sitelerde budanmamış çimler pıstıysa görmemiş olabilirsiniz inşallah bulursunuz ya
Benzinlikte mama var mıdır ? O kadar üzüldüm ki can havliyle koştuğunu gördüm aklımdan çıkmıyorelinize yaş mama alıp sadece dip köşelere ve araba altlarına bakın allahım inşallah bulursunuz yaa yavrum benim
Yaaa çok uzaklaşmamıştır o mutlaka köşelerde vs dir araba altlarında falan eğer yaş mamayı bulursanız elinizde tutun bulduğunuzda kokuyu alınca bırakırsınız yere inşallah bulursunuz yaa Allah’ım gece geceBenzinlikte mama var mıdır ? O kadar üzüldüm ki can havliyle koştuğunu gördüm aklımdan çıkmıyor
Benzinlikte yokmuş eşim aradı şimdi kedi besleyen kimse de yok etrafımızda yaş mama haricinde başka bişeye gelmez mi ya da evde ben mama yapamaz mıyım?Yaaa çok uzaklaşmamıştır o mutlaka köşelerde vs dir araba altlarında falan eğer yaş mamayı bulursanız elinizde tutun bulduğunuzda kokuyu alınca bırakırsınız yere inşallah bulursunuz yaa Allah’ım gece gece
Salam sosis varsa onun kokusuna da gelirBenzinlikte yokmuş eşim aradı şimdi kedi besleyen kimse de yok etrafımızda yaş mama haricinde başka bişeye gelmez mi ya da evde ben mama yapamaz mıyım?
Beyaz poşetti onu gördüm sadece çok hızlı koştuğu için anlayamadım tam olarak nereden dolandığını arabalara çarptığına göre canı yanıyor diye düşündümBir sorunu yoksa kulp yerlerinden geçmişse kendileri poşeti çıkartabiliyorlar, benimki de poşet delisi evde kafasını sokup gerilince koşup bi köşede çıkartıyor kendisi. Umarım sağlıklıdırBazen mama olmasa bile mama tanesinin kaba dökülme sesine alışıksa gelebiliyorlar. Benzer sese gelebilirler belki ?
Ekmek doğra ıslat üzerine de sosis falan koy. İnşallah kendi çabasıyla kurtulmuştur yavrum yaBenzinlikte yokmuş eşim aradı şimdi kedi besleyen kimse de yok etrafımızda yaş mama haricinde başka bişeye gelmez mi ya da evde ben mama yapamaz mıyım?
O ihtimali hiç aklıma getirmiyorum koşarken görmüyordu muhtemelen arabalara çarpa çarpa gitti çünkü.Poşet birisi tarafından düğümle bağlanmamıştır inşallah
Rüzgardan dolayı olduysa kurtulur pisicik sakinleşince büyük ihtimalle panikledi ama inşallah diğer türlüsü değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?