KEDİ MAMASI HAKKINDA

MrOueen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2021
6
0
27
Merhaba,
Benim kedim 4 aylık ilk royal canin bebek maması ile başladım. Mamaları çok bilmediğimden o mamayı almıştım. Şimdi ise acana ya geçtim. Ama o da tavukluymuş. Bir yerde tavuklu gıdaların kedilerde daha çok tüy dökmesi ne sebep olduğunu okudum. O yüzden acana bitince N&d mamasına geçmeyi planlıyorum o balıklıymış. Sorum şu ki sizce böyle sık mama değiştirmem kediye zararlı mı?

Bende ara ara değiştiririm ancak balıklı mamaları her kedi sevmiyor
Acana iyi bir markadır.
Arada değişiklik olsun diyorsanız arada balıklı nd verebilirsiniz.Nd nin pek çok çeşidi var etlisi vs.

Zararli oldugunu sanmiyorum ama acana markasinin da farkli secenekleri var, balikli mamasi da var. N&D benim kedim kullaniyor geyikli, balikli, kuzulu tahilsiz olanlari...
İkisi de iyidir farketmez.

Değiştirme işini asamalari olarak yapmalısın. Eskisi ile yenisini karıştırarak yani, zamanla da eskisi azalacak şekilde. Problem olacağını sanmam. Mevsimlik mama değiştiren bile var. Balıklı mama iyidir gerçekten. Tüy sağlığına faydali. kullandığın markanın baliklisi varsa ona geç. İlla marka değiştirmek zorunda değilsin. Royal canin de iyidir, acana da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…