Kum konusunda uzman geldi
2 böcüğüm var biri 10 biri 4 yaşında. Senelerce çok fazla kum denedik en son artık uçuk fiyatlar olunca daha minimal ücrete neler bulabilirim diye araştırırken PatiCat Bebek Pudralı Kokulu Doğal İnce Kedi Kumu buldum. yaklaşık 3 senedir aynı kumu kullanıyorum.
Tozutma bütün ince kumlarda olduğu gibi var.
Gram koku dışarıya vermiyor, kızların benim wc girdiklerini evi saran bebe pudrası kokusundan anlıyorum.
Kimileri der ki 2 ve üzeri kedisi olanların evi çiş kokar. Benim kızlar korkaktır eve gelen kişiler kedi var evde bilmiyorsa asla inanmıyorlar. Nasıl evde hiç koku yok diyorlar.
İşin kilit noktası
Kum ince olacak
Pudra kokulu olacak
Bu sayede çişlerini yaptıkları anda taş gibi olur o kısım, bende evdeysem hemen, değilsem akşamında alır atarım.
Kum kabının altında ikisininde minnak paspas var. Ona patileri deydiği için etrafa da gelmiyor tanecikler.
Dediğim kumu ya n11 ya gitti gidiyor üzerinden alırım. Son geçen ay 10+10KG toplam 20kg olan 2pk 42TL ödemişim kargo ücretsiz.
Her ay 2-3 lira zamlanıyor. Sene başında 29liraya alıyordum nerdeyse 20kg kumu.
5kg boyu da var deneme amaçlı 5lik alın dediğim gibi sizide mutlu ederse büyük boyunu alırsınız kafanız rahat eder.
Pisilerinizi upuzun sağlıklı ömür olsun hepimizin